TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 na śniadanie zjadlam paprykarz, lubicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBestia napisał: Nie. dlaczego nie? Świeżutki chlebek z masełkiem i paprykarzem, do tego herbatka Lipton gold Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 1 minutę temu, BoniBluBestia napisał: Bo nie lubię choć nie jadłam. powinnas spróbować tylko kup ten z biedronki inne są bee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Lipiec 26, 2020 6 minut temu, TwojaMuuza napisał: na śniadanie zjadlam paprykarz, lubicie? jaki ten paprykarz z biedronki ? on jest nie dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 Przed chwilą, *Piotr* napisał: jaki ten paprykarz z biedronki ? on jest nie dobry. on jest pyszny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 Przed chwilą, BoniBluBestia napisał: A co to jest tak naprawdę? Papryka zmielona czy z ryba coś? Ja nie wiem jak ludzie mogą do pyska wkładać te śmierdzące ryby z puszki. przesadzasz! Ten produkt jest akurat wybitnie dobry, dobrze doprawiony no i smakowity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Lipiec 26, 2020 1 minutę temu, BoniBluBestia napisał: A co to jest tak naprawdę? Papryka zmielona czy z ryba coś? Ja nie wiem jak ludzie mogą do pyska wkładać te śmierdzące ryby z puszki. ten z biedronki Ryż i odpadki z łososia, Paprykarz to ryż zmielone szprotki z głowami itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 Pewnie tak jest jak piszesz ale co ja zrobie ze lubię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Lipiec 26, 2020 1 minutę temu, TwojaMuuza napisał: Pewnie tak jest jak piszesz ale co ja zrobie ze lubię:) Lepsza jest golonka w puszce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 (edytowany) 1 minutę temu, *Piotr* napisał: Lepsza jest golonka w puszce. ofuuu golonki nie tknęła bym Edytowano Lipiec 26, 2020 przez TwojaMuuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Lipiec 26, 2020 5 minut temu, TwojaMuuza napisał: ofuuu golonki nie tknęła bym co ty muzułmanka? zapewne boczku tez nie./ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Lipiec 26, 2020 15 minut temu, BoniBluBestia napisał: Bo nie lubię choć nie jadłam. Nie masz czego żałować, trzymajcie się, idę zrobić coś pożytecznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Lipiec 26, 2020 3 minuty temu, *Piotr* napisał: co ty muzułmanka? zapewne boczku tez nie./ Nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 208 Napisano 15 Maj Od paru lat paprykarz mi już nie smakuje - nie jem. Nie wiem dlaczego, skład może się zmienił. Przerzuciłem się na śledzie w oleju, z papryką i cebulką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano 15 Maj 53 minuty temu, kris888 napisał: Od paru lat paprykarz mi już nie smakuje - nie jem. Nie wiem dlaczego, skład może się zmienił. Przerzuciłem się na śledzie w oleju, z papryką i cebulką. Twoi wspólpracownicy to prawdziwi szczęściarze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 208 Napisano 15 Maj 2 godziny temu, Żaba Monìka napisał: Twoi wspólpracownicy to prawdziwi szczęściarze. Nie no, takie rzeczy jem na śniadanie, tylko jak mam wolne. Albo gdy pracuję zdalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach