Julka190 0 Napisano Lipiec 26, 2020 Dzień dobry. Mam 15 lat i nigdy nie byłam u ginekologa. Jestem dziewicą. Mam nieregularny okres. Czasami spóźnia się aż o tydzień. 4 dni temu powinien się zacząć i mocno boli mnie brzuch ale wciąż nie ma krwi. Brałam nospe i Ibuprom ale niezabardzo to pomaga. Co mi może dolegać? Nie znalazłam nigdzie podobnego tematu dlatego piszę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Lipiec 27, 2020 Pogadaj z mamą (opiekunem prawnym) może wizyta u ginekologa by nie zaszkodziła. Zależy też kiedy miałaś pierwszą miesiączkę i czy od początku tak było. Może też kwestia hormonalna, wizyta u endokrynologa. Ja mam właśnie nieregularne miesiączki ze względów hormonalnych i aby ułatwić sobie życie korzystam z testera owulacyjnego Afrodyta, wiem kiedy mam dni płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helka_Melka 1 Napisano Lipiec 29, 2020 to idź koniecznie, to nic strasznego. Weź ze sobą mamę, ciocię lub siostrę będziesz wiedziała y wszystko jest w porządku poza tym możesz sprawdzać sobie cykle, ja swego czasu używałam tester ze śliny. szybko i łatwo wiadomo co i jak w cykle, poza tym wszystkie wyniki miałam w telefonie bo miał aplikację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach