Damian1999 0 Napisano Lipiec 28, 2020 Witam wiem że to głupie ale mam pytanie dzis z dziewczyna uprawialismy peeting ale podczas stosunku dziewczyna matsturbowałą mnie ale do nie doszedłem nastepnie wsadziłem jej palec którym chowałem przedtem penisa do spodni czy jest możliwa ciąża ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Lipiec 29, 2020 Nie jest możliwa ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helka_Melka 1 Napisano Lipiec 29, 2020 nie, ale zabezpieczajcie się, możesz dziewczynie zaproponować diafragmę dopochwową. Nie będzie jej czuła a i komfort seksu będzie większy bo nie będziecie się zastanawiali czy mogło dojść do zapłodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Lipiec 31, 2020 Nie jest możliwa, ale dla pewności dziewczyna może sprawdzać, kiedy w cyklu ma dni niepłodne. Może jakaś kontrola na urządzeniu poziomu lh w ślinie. Jest taki tester owulacyjny jak mini mikroskop i na min można sprawdzać płodność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach