Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingaaa

Przyszłość

Polecane posty

Mam 22 lata a mój partner 31. Spotykamy się od 2 lat. Nie chcę zmuszać do zaręczyn i ślubu. Ale nwm co zrobić czekać na pierścionek zaręczynowy i robić sobie nadzieję. Czy wyjechać rozwijać się zawodowo ? Co byście zrobili ? Podzielcie się swoim zdaniem.

11 minut temu, Kingaaa napisał:

Podzielcie się swoim zdaniem.

Zakomunikować, że niedługo wyjeżdżasz aby rozwijać się zawodowo i zobaczyć reakcję.

Para powinna ze sobą rozmawiać o swojej przyszłości i planach. Jeśli nie ma w ogóle między wami żadnych rozmów na temat wspólnego życia, tylko randkujecie jak nastolatki to trochę kiepsko. 2 lata to nie jakoś bardzo dużo, ale tez nie jakiś świeży związek. 

Dnia 10.08.2020 o 07:53, Kingaaa napisał:

Mam 22 lata a mój partner 31. Spotykamy się od 2 lat. Nie chcę zmuszać do zaręczyn i ślubu. Ale nwm co zrobić czekać na pierścionek zaręczynowy i robić sobie nadzieję. 

Co zrobisz z tym zaoszczędzonym czasem?? 🙂

PS. Można kogoś kochać i pytać ludzi o takie rzeczy ?

Dnia 10.08.2020 o 07:53, Kingaaa napisał:

Mam 22 lata a mój partner 31. Spotykamy się od 2 lat. Nie chcę zmuszać do zaręczyn i ślubu. Ale nwm co zrobić czekać na pierścionek zaręczynowy i robić sobie nadzieję. Czy wyjechać rozwijać się zawodowo ? Co byście zrobili ? Podzielcie się swoim zdaniem.

Przeszłość ma duży wpływ na przyszłość. Sama musisz zdecydować.