Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodyzdoswiadczeniem20

Ja, poszukujący czegoś prawdziwego

Polecane posty

Hej, wszedłem tu z zapytaniem, może zdołacie mi pomóc. Jestem 20 letnim chłopakiem i odkąd pamiętam podobały się się starsze dziewczyny, przerodziło się to do starszych kobiet, starszych minimum 5-10 a nawet 20-30 lat starszych. Dojrzałe kobiety są dla mnie idealne, ale bardzo trudno taką znaleźć, wiem, że dla większości związek z kimś tak młodym jest niemożliwy, ale chciałbym chociaż jakiejś relacji, jakiekolwiek uczucia, czegoś ciekawego. Mój widok na to również się zmienił odkąd miałem starszą o 6 lat dziewczynę, uwielbiała tak zwaną "uległość" i ja się w to wkręciłem (po całości), marzy mi się inteligentna i dojrzała kobieta, gdzie mogę takiej szukać? Próbowałem zagadywać na ulicy ;) jakby co 

Na ulicy? Większość normalnych kobiet spi.er doli w popłochu od takiego, co zagaduje na ulicy. Niezależnie od wieku uczestników zdarzenia.

5 godzin temu, młodyzdoswiadczeniem20 napisał:

marzy mi się inteligentna i dojrzała kobieta, gdzie mogę takiej szukać?

w ekskluzywnym sanatorium?

Gość pari
1 godzinę temu, ddt60 napisał:

w ekskluzywnym sanatorium?

Te panie na pewno nie są uległe ( nie ta półka).

3 minuty temu, pari napisał:

Te panie na pewno nie są uległe ( nie ta półka).

chyba, że załatwi , że jakieś lekarstewko dorzucą. W sumie w tej kategorii wiekowej to Metaxa albo likierek?

Powiem Ci szczerze. Mam 23 lata i od pół roku spotykam się z dojrzałą kobietą , która jest ode mnie starsza równo o 20 lat.  Mi również się podobają starsze kobiety , a wszystko się zaczęło od ... Tego , że będąc w twoim wieku widziałem koleżanki mojej siostry które są ode mnie starsze o 5 lat.  Nie ukrywam, kręcą mnie dojrzałe kobiety. Mają seksapil , a co najważniejsze wiedzą co od życia wymagają. Kobieta z którą się spotykam  jest mną zainteresowana , bo umiem ją zaspokoić ,a jej mąż nie.. Ja sam osobiście miałem z nią mam to czego nie miałem podczas seksu z moją była.  No i oczywiście jest atrakcyjna i wygląda na nie więcej niż 38lat..