Bimba 2828 Napisano Marzec 18, 2022 Myślisz że jak zabezpieczy blat to pranie i prasowanie zrobi się samo a kibel sam się umyje tak jak i podłoga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewa wolska 1 Napisano Czerwiec 7, 2022 niestety walka z wiatrakami, to dla nich za skomlikowane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość888 366 Napisano Czerwiec 7, 2022 39 minut temu, ewa wolska napisał: niestety walka z wiatrakami, to dla nich za skomlikowane... Nie skomplikowane tylko czasem najlepiej udawać glupka i ktoś za ciebie to zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_areczek 12 Napisano 25 Kwiecień No ja nie śmiem prosić kobiety aby sprzątała... I to pewnie jest gruby błąd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula871218 0 Napisano 20 Maj Bo jak mu nie powiesz, to on „nie zauważy” U mnie działa tylko metoda: powiesz–zrobi. Sam z siebie? Tylko jak coś rozleje albo zgubi pilota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 11 Czerwiec są męskie prace i kobiece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 15:47 Dnia 11.06.2025 o 18:42, Nemesio Cervantes napisał: są męskie prace i kobiece. Nic nie widziałam odnośnie prowadzenia samochodu. Forumowa Doda mieszka bigos łokciem i nie ma co zbierać. Niemniej sobie wydedukowałam, że ze mną się zgadzasz i trzeba stawiać czoło strachom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano wtorek o 16:21 33 minuty temu, Sev napisał: Nic nie widziałam odnośnie prowadzenia samochodu. Forumowa Doda mieszka bigos łokciem i nie ma co zbierać. Niemniej sobie wydedukowałam, że ze mną się zgadzasz i trzeba stawiać czoło strachom. Też się z Tobą zgadzam i najwyżej przywali w inne auto i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano wtorek o 16:54 1 godzinę temu, Sev napisał: Nic nie widziałam odnośnie prowadzenia samochodu. Forumowa Doda mieszka bigos łokciem i nie ma co zbierać. Niemniej sobie wydedukowałam, że ze mną się zgadzasz i trzeba stawiać czoło strachom. Raczej wyzwaniom. Deska klozetowa kupiłam za małą, jak wymierzyć jej wielkość? Okazało się, że elipsa deski nie jest zgodna z elipsą muszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 16:56 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Też się z Tobą zgadzam i najwyżej przywali w inne auto i tyle Do domu weszłam właśnie. Siedzę i sobie dmucham w dekold. Upał przyniosłam, jest 26 stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 16:58 1 minutę temu, Miaina napisał: Raczej wyzwaniom. Deska klozetowa kupiłam za małą, jak wymierzyć jej wielkość? Okazało się, że elipsa deski nie jest zgodna z elipsą muszli Kiedyś, dawno temu taką kupiłam. Uznałam, że każdy wucet ma ten sam rozmiar! Za krótką okazało się przyniosłam i za każdym razem przytrzaskiwało mi skórę na udach. Aż mi się coś zrobiło na wspomnienie. Teraz na szczęście jest taka, która jest częścią muszli, podgrzewana, i jest śliczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:00 Jest upalnie i apetytu nie ma. Prysznic trzeba i relaksować się zamierzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:07 Jak wymierzyć? Hm. Od dziurekw muszli do brzegu? Później deskę od tych śrubek do brzegu? Powinno pasować, choć u mnie się nie sprawdziło. ;] Ps. przypomniało mi się, że kiedyś Miecz mówił o desce klozetowej. Ja, że Miecz siedzi wygodnie na tronie, a Miecz jak to Miecz, że na plecach ma deskę co najwyżej. Czyli rozmówki filozoficzne można ostrzyć na wszelakich deskach, w tym kiblowych. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 239 Napisano wtorek o 17:08 4 minuty temu, Sev napisał: Kiedyś, dawno temu taką kupiłam. Uznałam, że każdy wucet ma ten sam rozmiar! Za krótką okazało się przyniosłam i za każdym razem przytrzaskiwało mi skórę na udach. Aż mi się coś zrobiło na wspomnienie. Teraz na szczęście jest taka, która jest częścią muszli, podgrzewana, i jest śliczna. Full wypas; ) masz. Muszle są śliczne i pięknie szumią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano wtorek o 17:11 13 minut temu, Sev napisał: Do domu weszłam właśnie. Siedzę i sobie dmucham w dekold. Upał przyniosłam, jest 26 stopni. U mnie 25 ale to nie upał bo jak jest 35 to wtedy można powiedzieć że upał. Mam tak samo i jeść mi due nie chce jak gorąco. Zjem arbuza czy banana i mi starczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:16 6 minut temu, Miaina napisał: Full wypas; ) masz. Muszle są śliczne i pięknie szumią. Prawda. Muszna jest pełna magii i cudów. Co ma jeszcze nie będę się chwalić. ;] Poważnie muszle są piękne. Zbieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:18 5 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie 25 ale to nie upał bo jak jest 35 to wtedy można powiedzieć że upał. Mam tak samo i jeść mi due nie chce jak gorąco. Zjem arbuza czy banana i mi starczy. Dla mnie 20 to ukrop, a gdzie 30? Wiesz, że 90% wody arbuz ma, więc jak najbardziej w takie dni. Melon tak samo. Wybrałam Kraków do podróży, teraz szukam miejsca na dwie/trzy noce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:20 Szejka bananowego polecam jeżeli lubisz takie rzeczy, płynne. Banan plus mleko i fajnie się robi w organiźmie. Idę odpoczywać, stóp nie czuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano wtorek o 17:23 1 minutę temu, Sev napisał: Dla mnie 20 to ukrop, a gdzie 30? Wiesz, że 90% wody arbuz ma, więc jak najbardziej w takie dni. Melon tak samo. Wybrałam Kraków do podróży, teraz szukam miejsca na dwie/trzy noce. Ale u mnie to często koło 30 stopni jest. Wiem ale też sie tym najadam. Melona nie lubię jakiś dziwny ma smak. Kraków jest piękny i jest co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano wtorek o 17:24 Lubię ta piosenkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 23 Napisano wtorek o 17:27 7 minut temu, Sev napisał: Prawda. Muszna jest pełna magii i cudów. Co ma jeszcze nie będę się chwalić. ;] Poważnie muszle są piękne. Zbieram. Pewnie grająca i podświetlana Tylko po co to komu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:28 Nie słuchałam jeszcze, ale jeżeli z Grechutą słucham, to kocham najszczerzej. Idę w tej chwili. Słuchać i tęsknić. Kraków, kocham i rozumiem. Kocham! Oddać nie umiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 54 Napisano wtorek o 17:29 2 minuty temu, _Gretta napisał: Pewnie grająca i podświetlana Tylko po co to komu. Czujesz się jak na otwartym oceanie. Hehe, Małgosia to ci dopiero rarytas! ;] Uważaj na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 470 Napisano wtorek o 18:04 Jeżeli mężczyzna nie jest nauczony sprzątania po sobie, to ciężko już takiego nauczyć. Jak to możliwe, że naczynia leżą kilka dni w zlewie. Ja zmywam zaraz po zjedzeniu posiłku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi Chał 0 Napisano wtorek o 20:43 Dla mnie to wszystko dziwne. Może ustalcie wspólnie konkretne zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 344 Napisano 21 godzin temu do odwaznych nalezy ten swiat. kto to forumowa doda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach