Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ted

Lek oczyszczajacy GERMITOX - przestrzegam!!!

Polecane posty

Znow sie pojawil artykul w internecie  dotyczacy oczyszczania organizmu z pasozytow... pojawia sie regularnie co kilka miesiecy .. 

Osoby , ktore dodały tam pozytywne komentarze na stronie tego produktu - wcale nie istnieją.. Sprawdzilem.  Tak samo ten profesor  wynalazca Gerard Swiderski.... jego nie ma po prostu..

w tym Instytucie nigdy nie pracowal,  bo zasiegalem informacji... i sprawdzalem na stronach w internecie... wstyd!!!!   Prof. dr hab.Gerard Swiderski - Kierownik Instytutu Badań Parazytologii Medycznej i Medycyny Tropikalnej. im. Witolda Stefańskiego. Ten  fikcyjny Gerard chce sie wzbogacic na glupocie naiwnych...i wciska ludziom jakis preparat , ktory nie pomoze ani nie zaszkodzi...ale cena jest nieadekwatna do jakosci...

Wiem, ze moja opinia nie znajdzie sie na ich stronie, bo tam  tez napisalem,  poszla do moderacji - a wiadomosc od nich dostalem w jezyku rosyjskim...czyli kto nas chce oszukiwac???? 

Chcę, zebyscie wiedzieli, ze to oszustwo!! nie kupujcie, nie zamawiajcie, wiele osob na pewno żaluje wydanych pieniedzy - 50% ceny - w duzej promocji to 129 zl. Ludzie, trzeba pomyslec najpierw i poszukac na stronach , zgłebic informacje, bo oszusci nie spia!!! ...   sa inne metody by sie oczyscic.. naturalne..zadnej chemii, a zwlaszcza nieznanych specyfikow... dbajcie o zdrowie!