Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka Wie

Zajście w ciążę po usunięciu lewego jajnika wraz z jajowodem a owulacja

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pytanie i bardzo proszę o pomoc. 

Staramy się z mężem o potomstwo jednak nie jest to takie łatwe jak za pierwszym razem. Może i również dlatego, że posiadam tylko jeden jajnik wraz z jajowodem. Drugi musiał być usunięty 3 miesiące temu wraz z potworniakiem.

Pytanie: Czytałam że przy jednym jajniku może nie w każdym miesiącu następować owulacja. Czy jeśli test na owulacje wskazuje że mam dni płodne to powinny one być płodne i ewentualnie po prostu współżyjemy z mężem zbyt wcześnie/lub za późno? Wystarczy wtedy współżyć co dwa dni czy lepiej byłoby codziennie? Bardzo pragniemy dzidziusia.  

Dnia 22.08.2020 o 21:41, Agnieszka Wie napisał:

Pytanie: Czytałam że przy jednym jajniku może nie w każdym miesiącu następować owulacja. Czy jeśli test na owulacje wskazuje że mam dni płodne to powinny one być płodne i ewentualnie po prostu współżyjemy z mężem zbyt wcześnie/lub za późno? Wystarczy wtedy współżyć co dwa dni czy lepiej byłoby codziennie? Bardzo pragniemy dzidziusia.  

Oprócz robienia testów zacznij mierzyć temperaturę i obserwować śluz wg zasad naturalnego planowania rodziny. Sprawdzisz przynajmniej czy co miesiąc masz tę owulację. A i ciążę da się z tych danych odczytać przed zrobieniem testu.

Witam,

mam do sprzedania Ovitrelle 250 cena 50zł

oraz Gonapeptyl 0,1 mg/1ml 5 ampułkostrzykawek cena 120zł

Zapraszam

Polecam monitorować swój cykl, ja korzystam z komputera cyklu MyWay, więcej o nim możesz poczytać na cyclotestpolska . pl