Ładna Chmurka 0 Napisano Sierpień 25, 2020 (edytowany) Dzień Dobry, zmierzyłam się i chciałabym wiedzieć czy pieluchy typu pampers 6/drynites 4-7 będą odpowiednio na mnie leżały. W talii mam 44 cm a w pasie 56 cm ważę ok. 50 kilo może trochę więcej lub mniej. Może coś źle zmierzyłam bo robiłam to według własnego uznania Proszę jeżeli chcesz dać "śmieszny" komentarz to odpuść sobie. Więc zmierzając do meritum to czy te pieluchy będą odpowiednie czy raczej pójść w seni (najmniejszy rozmiar), tena czy drynites 8-15? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc Edytowano Sierpień 25, 2020 przez Ładna Chmurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ładna Chmurka 0 Napisano Sierpień 25, 2020 Teraz ogarnęłam co źle robiłam i mam 73 cm w talii w pasie trochę więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isus 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Hej. Nie polecam drynites bo są mało chłonne. Lepsze by były pampersy ale jeszcze lepsze od nich będą takie dla dorosłych Jesli chcesz to mozemy popisać moje gg 71342709 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ana3462 1 Napisano Październik 7, 2020 Dnia 25.08.2020 o 14:11, Ładna Chmurka napisał: Dzień Dobry, zmierzyłam się i chciałabym wiedzieć czy pieluchy typu pampers 6/drynites 4-7 będą odpowiednio na mnie leżały. W talii mam 44 cm a w pasie 56 cm ważę ok. 50 kilo może trochę więcej lub mniej. Może coś źle zmierzyłam bo robiłam to według własnego uznania Proszę jeżeli chcesz dać "śmieszny" komentarz to odpuść sobie. Więc zmierzając do meritum to czy te pieluchy będą odpowiednie czy raczej pójść w seni (najmniejszy rozmiar), tena czy drynites 8-15? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc dla ciebie bedą idealne pieluchomajtki z seni rozmiar super small. Pieluchy z tej firmy są bardzo dobre, z tąd wiem że sama korzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tomek... Napisano Styczeń 31, 2021 Dnia 7.10.2020 o 18:11, ana3462 napisał: dla ciebie bedą idealne pieluchomajtki z seni rozmiar super small. Pieluchy z tej firmy są bardzo dobre, z tąd wiem że sama korzystam Chcesz popisać o abdl i się spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia.1 1 Napisano Kwiecień 14, 2021 Dnia 31.01.2021 o 16:36, Tomek... napisał: Chcesz popisać o abdl i się spotkać? Hej, a ciebie coś łączy z tymi tematami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach