niebieskooka 0 Napisano Wrzesień 1, 2020 Witam, od 13 dni spóźnia mi się okres współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia ale nie doszedł we mnie robiłam test ale wyszedł negatywny. Nic mnie nie boli jak by nic się nie działo. W ostatnim czasie przez 2 miesiące mam dużo stresu. Czy to może być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the storm 1 Napisano Wrzesień 1, 2020 nie bój sie w razie co dostaniesz 500+ no i jakieś alimenty bedzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Wrzesień 2, 2020 Może tak, może nie... Zrób badanie z krwi, tak będzie najlepiej w twoim przypadku. Na przyszłość zabezpieczajcie się. Możesz sprawdzać, kiedy masz owulację np. na testerze owulacyjnym ze śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaszaSell 3 Napisano Wrzesień 3, 2020 to może pomyślcie nad inną antykoncepcją, ja przy diafragmie dopochwowej jak zakładałam przed stosunkiem to nie bałam się że na koniec cyklu nie będę miała okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Październik 31, 2020 stosunek przerywany to nie jest forma antykoncepcji - pamiętaj. Jesli nie bierzesz pigułek i nie stosujesz metody mechanicznej, to chociaż sprawdzaj kiedy masz owulację. Polecam tester owulacyjny ze śliny Afrodyta. Mały, dokłady i prosty w obsłudze, a bardzo pożyteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Możesz dla pewności zrobić test, ja korzystam z komputera cyklu MyWay, więcej możesz poczytać na cyclotestpolska . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach