Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPLIT

Nudny klimat 馃榿

Polecane posty

Go艣膰 SPLIT

Przynajmniej sobie poslucha ten kto tu wejdzie,przy monotonii temat贸w tylko ten si臋 dubluje 馃榿jednak co do sensu zak艂adania tego,nie mam usprawiedliwienia,

Mi艂ego dnia ludziska i ci pozostali 馃榿

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
1 godzin臋 temu, SPLIT napisa艂:

Wesz艂a艣,to Witam 馃槉

No witaj, witaj. : -)

Ubrana jestem w jeansy dzisiaj i one maj膮 kieszenie na po艣ladkach. Tam zwykle trzymam telefon w trybie wibruj膮cym. Wibruje mi od Ciebie sms, niestety nie mog臋 rzetelnie odpowiedzie膰. Melduj臋 jedynie, 偶e praca jest zaj膮cem i kiedy zaj膮c b臋dzie pe艂ny przyjd臋.

A muza w pytk臋.

Udost臋pnij ten post

1 minut臋 temu, SPLIT napisa艂:

Dzi臋ki. A powiedz jeszcze skoro mi dyktujesz pobyt na forum czy u Ciebie si臋 siedzi czy stoi? Jak wolisz? ; -)

Nie podpuszczaj mnie z wiadomo艣ciami bo se prze艂o偶臋 telefon z przodu i dopiero b臋dzie mi艂o z ka偶d膮 wibruj膮c膮 my艣l膮 od Ciebie. W ka偶dym razie to i tak moje my艣li i m贸j scenariusz, prawda?

Dobra, spokojnego popo艂udnia i dobrej herbatki. : -)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
2 minuty temu, TwojaMuuza napisa艂:

Ludzie s膮 tak do siebie podobni,聽 偶e a偶 nie by艂oby dziwne gdyby to okazalo sie prawda. Jednak chcialabym, zeby ten o ktorym mysle tu by艂...no trudno, szkoda ze nie jestem wr贸偶k膮.聽

Rozumiem, mia艂a艣 bratni膮 dusz臋,i teraz w ka偶dym szukasz podobie艅stw,no c贸偶,nie chcia艂em wprowadza膰 w膮tpliwo艣ci ,dlatego przykro mi,lecz nie jestem tym kogo chcia艂aby艣 tu widzie膰.Niemniej , mog臋 czasami umili膰 ci pobyt , przynajmniej na moich tematach 馃槉馃槉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
4 minuty temu, TwojaMuuza napisa艂:

Za to Ci dzi臋kuj臋;)

馃尮馃槉

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT

Dzie艅 dobry 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT

Kto rano wstaje,temu kaw臋 przychodzi robi膰 innym馃榿馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰. Zesz艂am na psy i goni臋 sw贸j cie艅.聽Zaraz co艣 Ci poka偶臋 jak ju偶 si臋 obudz臋 bo ledwo 偶yj臋.... Co tam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
4 minuty temu, G o艣膰 napisa艂:

Cze艣膰. Zesz艂am na psy i goni臋 sw贸j cie艅.聽Zaraz co艣 Ci poka偶臋 jak ju偶 si臋 obudz臋 bo ledwo 偶yj臋.... Co tam?

Witaj 馃槉

Cieniowi daj spok贸j, ju偶 si臋 nachodzi艂 za Tob膮 馃榿

Bud藕 si臋 wolno ,zaczekam 馃槈

Tam to nie wiem,ale tu nowy dzie艅,i ju偶 kilkoro go wita 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
4 minuty temu, Ma艂a Syrena napisa艂:

Hejka 馃檪

Fajn膮 muz臋 wstawiasz, m贸j gust!!

Dzi臋kuj臋 馃槉 wszystko dozwolne,wstawiaj co chcesz,kiedy chcesz ,lub s艂uchaj co lubisz馃榿

Udost臋pnij ten post

Hihi, dzi臋ki.Milo z twojej strony.Jak si臋 zadomowie to co艣 podrzuc臋,teraz to raczej czytam co ludzie pisz膮.Dlugo ju偶 tu jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
Przed chwil膮, TwojaMuuza napisa艂:

Split!!,聽 聽zaczynam si臋 robi膰 zazdrosna.聽 Dla ka偶dej kobiety jestes taaki do rany przy艂贸偶?

Witaj 馃槉馃尮

Jestem sob膮,takie mam podej艣cie,raczej nie wynika to z ch臋ci wywo艂ania zazdro艣ci u kogokolwiek 馃榿 cho膰 czasami mo偶e to wygl膮da膰 inaczej ni偶 chcia艂bym 馃

Ehhh,czasami si臋 zastanawiam po co tu jestem 馃檪 pr臋dzej czy p贸藕niej sko艅czy si臋 to dla mnie 藕le 馃榿

Jak si臋 czujesz dzi艣,nadal afera biurkowa 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
7 minut temu, TwojaMuuza napisa艂:

Z ta kaw膮 to wyczuwam mocn膮 aluzje do konkretnego cz艂onka albo cz艂onkini tej偶e forumowej rodziny;) haha- No coz , podobno zrobiona przez kogo艣 smakuje lepiej , ale jsk sie okazalo tylko czasami,聽 wiec u nas zacz臋li艣my sobie robic sami w sensie ,偶e ka偶dy sam sobie;)

Ja mam umow臋 z expresem 馃ぃon co艣 dla mnie ,a ju mu pozwalam mieszka膰 u mnie w kuchni 馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
10 minut temu, Ma艂a Syrena napisa艂:

Hihi, dzi臋ki.Milo z twojej strony.Jak si臋 zadomowie to co艣 podrzuc臋,teraz to raczej czytam co ludzie pisz膮.Dlugo ju偶 tu jeste艣?

Rozumiem 馃檪

Czy d艂ugo 馃 chyba nie,inni s膮 d艂u偶ej, zreszt膮 ja tu tylko czasami bywam,z regu艂y gdy klient贸w nie ma,ale g艂贸wnie gdy si臋 nudz臋 馃槈馃榿

Udost臋pnij ten post

10 minut temu, TwojaMuuza napisa艂:

Mala syrenko, sk膮d艣 ty si臋 tu wzi臋laa , z jakiego morza zes wyp艂yn臋艂a? oby nie ze zm膮conej聽 s艂onej wody?

Hello.Szukam odpowiedzi,porad,chyba dlatego tu wpadam.Ale nie my艣la艂am 偶e te偶 tu muzyki mo偶na pos艂ucha膰,i mo偶e z kim艣 nawi膮za膰 kontakt,wiesz,rozmowa itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT
26 minut temu, TwojaMuuza napisa艂:

Bardzo cz臋sto mezczyzni robia cos nie艣wiadomie..skad ja to znam;)

My艣l臋, 偶e fajnie ze tutaj jeste艣,聽 forum potrzebuje mi艂ych,聽 fajnych i dowcipnych ludzi.聽

Dziekuje, dzi艣 si臋 dobrze czuj臋 aczkolwiek pogoda za oknem niezbyt i ten obraz, tez nie taki jaki bym chcia艂a;)聽 Ale nie narzekam juz, bo od tego czlowiek ribi sie zgorzknia艂y.

Taka nasza przysz艂o艣膰,lub u艂omno艣膰,jak zwa艂 tak zwa艂,ale niekt贸rzy potrafi膮 si臋 zrehabilitowa膰 na inne sposoby 馃槈馃榿 tak,tak,to co my艣lisz te偶 馃榿 cho膰 do tanga trzeba dwojga co nie,gdyby nie kobiety, m臋偶czy藕ni pozabijali by sie ju偶 dawno temu,a tak, p艂e膰 piekna jest jak powiew zdrowego rozs膮dku 馃榿

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT

Wiesz,mam takie pytanko, mo偶esz nie odpowiada膰 jesli wkraczam na grz膮ski grunt,ale po艂膮czy艂em kropki,i tak mnie to m臋czy.Czy "TwojaMuuza" to celowy nick ? m贸wi艂a艣 偶e mia艂a艣 kogo艣,to dla tej osoby? Bo wiesz, w艣r贸d tylu tytu艂贸w i nick贸w, mo偶esz si臋 min膮膰 z tym kim艣 i nawet nie zauwa偶y 偶e przesz艂a艣 obok.Czy nie lepiej byloby po prostu wpisa膰 imi臋 馃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT

Zreszt膮 to nie moja sprawa 馃檪sorki.

Mi艂ego dzionka 馃尮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SPLIT

馃槉 kobieta powinna mie膰 tajemnice, m臋偶czyzna za to powinien zas艂u偶y膰 na nie.

Mi艂ego 馃槉

Udost臋pnij ten post