Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenagniezno

Czopki menstruacyjne łagodzące okres

Polecane posty

Cześć dziewczyny,

Długo szukałam, szukałam informacji ale nic sensownego nie znalazłam dlatego tez postanowiłam odezwać się na forum. Temat poniekąd wstydliwy ale w naszym biurze dość mocno ostatnio przestudiowaniu przez wszystkie babki.

Jedna z nas w piątek podczas owocnej pracy 🙂 co chwile opuszczała biuro a to gdzieś się przewietrzyć a to do toalety... po którymś wyjściu została zapytana przez koleżankę co ja tak pędzi ze co chwile wychodzi... nasza koleżanka odparła ze jest przed okresem i tak ja nosi i ogółem ze mrowi ja podbrzusze czyli nawiasem ujmując PMS...

na to inna z kolezanek odparła ze dla nie okres to już nie problem i na kilka dni przed uzywa specjalnego suplementu tudzież leku i wyciągła małe pudełeczko i poleciła Iwce jak to nazwała czopki menstruacyjne. Iwka zażenowana bura aż cała na twarzy wzięła pudełeczko i udała się do toalety. W tym czasie koleżanka zachwalała ten suplement czy lek, inne babki mówiły ze np. Kuzynka która była z Anglii na wakacjach u niej to przed okresem i w czasie okresu sobie zakładała i zachwalała, jeszcse inna mówiła ze jak była u swojej GIN to ta miała w słoiku na biurku i polecała i częstowała pacjentki. 
Czy słyszałyście o tym specyfiku. Nazwy niestety nie pamietam ale koleżanka sprzedaje tez Avon Oriflame wiec może jest to produkt z tego katalogu...