danielmikulski@o2.pl 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Na każdy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzi 18 Napisano Wrzesień 23, 2020 5 godzin temu, danielmikulski@o2.pl napisał: Na każdy temat Ale o co ci chodzi ? Konretnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielmikulski@o2.pl 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Popiszę z mężatką na każdy temat, będę ciepły i miły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piu 16 Napisano Wrzesień 23, 2020 Dlaczego "z mężatką"? 6 godzin temu, danielmikulski@o2.pl napisał: Popiszę z mężatką na każdy temat, będę ciepły i miły Dlaczego "z mężatką"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Wrzesień 23, 2020 12 minut temu, Piu napisał: Dlaczego "z mężatką ? Bo jest żonaty i szuka kogoś w podobnej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielmikulski@o2.pl 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Popiszę z mężatką na każdy temat, będę ciepły i miły Bo nie szuka męża. Nie, nie jestem żonaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Wrzesień 23, 2020 1 minutę temu, danielmikulski@o2.pl napisał: Bo nie szuka męża. Nie, nie jestem żonaty Nie szuka męża ? Ale jeśli nawiąże rozmowę z Tobą to znaczy, że jej tego brakuje, to znaczy że nie do końca jest szczęśliwa i usatysfakcjonowana w małżeństwie. Żerujesz na samotnych kobietach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielmikulski@o2.pl 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Przed chwilą, Chi napisał: Nie szuka męża ? Ale jeśli nawiąże rozmowę z Tobą to znaczy, że jej tego brakuje, to znaczy że nie do końca jest szczęśliwa i usatysfakcjonowana w małżeństwie. Żerujesz na samotnych kobietach ? Nie, nie żeruję. A Ty jakie masz zapotrzebowanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Wrzesień 23, 2020 Mam potrzebę dogadania się ze sobą, ale to temat do rozmowy z psychologiem raczej. Moje zapotrzebowanie to ciekawość świata i ludzi, dlatego jestem zainteresowana, co Tobą powoduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Wrzesień 23, 2020 Kolejny ? Przeczytał odpowiedź i nie odpowiedział. Jeszcze raz i zacznę się niepokoić i tak nadszarpniętą niejednokrotnie co bądź, kondycją Panów zakładających tematy na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielmikulski@o2.pl 3 Napisano Wrzesień 24, 2020 przeczytałem dopiero teraz co do kondycji polskich panów względnie polskich chamów to się zgadzamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Wrzesień 24, 2020 1 godzinę temu, danielmikulski@o2.pl napisał: co do kondycji polskich panów względnie polskich chamów to się zgadzamy Chamów ? Nie oceniam ludzi, zwłaszcza w taki sposób. Po prostu komunikuję co myślę i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danielmikulski@o2.pl 3 Napisano Wrzesień 24, 2020 to nie jest ocena - to diagnoza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chi 134 Napisano Wrzesień 24, 2020 13 minut temu, danielmikulski@o2.pl napisał: to nie jest ocena - to diagnoza Pan diagnosta ? A Pan ma rozumiem, udokumentowane uprawnienia do wystawiania takich opinii ? Referencje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach