Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

Ale nowina ktoś mi oferuje pracę w szpitalu dla obłąkanych

Polecane posty

👹😎 zostałbyn terapeutom i nadzorca szalonych ludzi którzy są generalnie wszyscy, tylko niektórzy są inni i nie dają się łatwo.😹 

Ale ja myślę o eksperymencie z pszczółkami 🙂 co lepsze się okaże a póki co idę na rower. Miłego dnia Wszystkim.🙂

Nie chciałabym pracy w której muszę oglądać ludzkie dramaty i choroby. Ty nprdalasz się, a to musi być ciężki kawał chleba. 

1 godzinę temu, Electra napisał:

Nie chciałabym pracy w której muszę oglądać ludzkie dramaty i choroby. Ty nprdalasz się, a to musi być ciężki kawał chleba. 

Tak jest.

Wiem o tym doskonale. ten świat brutalnej Natury śmierci form życia w wymiarze doświadczenia,  te wspólne wszystkich jest jedno. Nie moja wina To karma demona Niewiedzy ja o tym ludzi uświadamiam od początku mojej transformacji.

🙃 Ale skoro Jedno co nas łączy i nigdy nie dzieli nie leży w interesie dobrych ludzi to nie moja wina.!!!!!!

A tak się składa że ucieczka nic nie da inna niż ta o której czasem brrdzilem...

A tak to Czysta Kraina Absolutu który stwarza wszystko 😭👹😹

No wina Bestii Karmy demona, Niewiedzy, która dla dobra wszystkich czujących istot jest nie tylko wieczna ale i wie czasem V co robi. 😇😇😇

No co koła Samsary aż do miejsca wyzwolenia i bycia tym czego się pragnie jest cool.

Cool jest też bycie sobą 😈 i tu i tam zawsze jesteśmy sobą 😎. Mają nic mi nie ukradnie, gdyż mnie ona widocznie informuje o tym co robimy 😹.👹😘👹😘👹😘👹

10 minut temu, HumanBeing napisał:

Miłej przejażdżki :classic_smile:Będziesz rozważał tą ofertę?

Nie wiem 🤷

24 minuty temu, Użyszkodnik napisał:

Nie widze Cie jako terapeute, masz przeciez problemy ze soba.

Mogę być pomocnikiem w ogródku przy szpitalnym👹