insomniaa 0 Napisano Wrzesień 26, 2020 Witam, kieruje pytanie odnosnie okresu a w sumie jego brakiem. Ostatnia miesiaczke dostałam 21.08.2020, dzis mamy 26.09.2020 i okresu brak. Wczoraj bolał mnie pecherz wieczorem, a dzis rano wstajac zauwazyłam mocne plamienie brazowe. O godzinie jakos 15 zauwazyłam ze nadal jest plamienie a podcierając sie była krew, do teraz bol podbrzusza (lekki). Nie wiem czy któras z was miała tak, prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Wrzesień 26, 2020 no dostałaś okres... nie podałaś jakichś szczegółów, wiec co tu pisać. Na pewno warto monitorować cykl i teraz jest sporo urządzeń, którymi można się wspomagać. Może tester ze śliny - mini mikroskop owulacyjny, na którym sprawdza się płodność poprzez wyniki poziomu lh w ślinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Wrzesień 28, 2020 A zabezpieczałaś się podczas stosunku? Niewiadomo co to... Ja zabezpieczam się od dawna błoną dopochwową i nic takiego nie ma miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach