Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Electra

Kocham do obłędu🥰🥰🥰

Polecane posty

Delikatnie przykrywam moją śpiącą córkę, ale ona mimo to lekko przebudza się i szepta  "mamaaaa" mówię "Ciiii" 🤫 a ona "kocham Cię" i puszcza głośnego cmoka. Dla takich chwil warto żyć. 

Gość BennieAndTheJets1

Pamiętam jak mi tak matka robiła, chociaż spałem z nią do jakiegoś 11- stego roku życia. Bo się bałem sam, miałem schizy, że ktoś przyjdzie i mnie zabije albo duchy będę widział. Dużo się nie zmieniło, tylko teraz nie śpię z matką. 😆 

Gość BennieAndTheJets1

Pamiętam jak mi tak matka robiła, chociaż spałem z nią do jakiegoś 11 roku życia. Bo się bałem sam, panicznie i nadal nie wiem z czego to wynikało. 

2 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał:

Pamiętam jak mi tak matka robiła, chociaż spałem z nią do jakiegoś 11 roku życia. Bo się bałem sam, panicznie i nadal nie wiem z czego to wynikało. 

Nie śpię z dziećmi w jednym łóżku, nie praktykuję tego. Mało tego, moja córka śpi w swoim pokoju sama jak tylko skończyła 2latka. Po prostu chodzę w nocy sprawdzać czy dychają i przykryć im odkopane małe dupcie. 

Gość BennieAndTheJets1
Przed chwilą, Electra napisał:

Nie śpię z dziećmi w jednym łóżku, nie praktykuję tego. Mało tego, moja córka śpi w swoim pokoju sama jak tylko skończyła 2latka. Po prostu chodzę w nocy sprawdzać czy dychają i przykryć im odkopane małe dupcie. 

I DOBRZE, nie popełniaj tego błędu. 🙂

6 minut temu, BennieAndTheJets1 napisał:

I DOBRZE, nie popełniaj tego błędu. 🙂

Chciałabym mieć je obok, ale od zawsze jestem przeciwna takim praktykom.. Malutka córka moich znajomych wgramoliła się w niedzielę rano do ich łóżka i powiedziała "wyprdalac do roboty"😂😂😂 Jakby spali razem nie byłoby akcji 😛

Gość BennieAndTheJets1
1 minutę temu, Electra napisał:

Chciałabym mieć je obok, ale od zawsze jestem przeciwna takim praktykom.. Malutka córka moich znajomych wgramoliła się w niedzielę rano do ich łóżka i powiedziała "wyprdalac do roboty"😂😂😂 Jakby spali razem nie byłoby akcji 😛

To niezła jest, charakterna 😆 Co to będzie jak dorośnie 🤔

2 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał:

To niezła jest, charakterna 😆 Co to będzie jak dorośnie 🤔

Myślę, że któreś z rodziców jest charakterne i musiało tak powiedzieć do drugiego, bo malutkie dziecko nie bierze tego znikąd😁

Moje dziecko jest charakterne, a jak mama rzuci mięsem to upomni, że nie wolno😅

Gość BennieAndTheJets1
Przed chwilą, Electra napisał:

Myślę, że któreś z rodziców jest charakterne i musiało tak powiedzieć do drugiego, bo malutkie dziecko nie bierze tego znikąd😁

Moje dziecko jest charakterne, a jak mama rzuci mięsem to upomni, że nie wolno😅

Prawidłowo, będzie miało w życiu łatwiej 🙂