Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcel85

Jej przeszłość

Polecane posty

Dnia 1.10.2020 o 17:59, Marcel85 napisał:

Zakładam ten temat, bo mam problem. 

Poznałem dziewczynę i ona miała dosyć dużo, moim zdaniem, partnerów seksualnych. Było ich 7. Byli to mężczyźni, z którymi próbowała stworzyć dłuższą relację, niestety nie udało się. Relację trwały od miesiąca do kilku miesięcy. 

Nie od samego początku wiedziałem o wszystkim, zdążyłem się zakochać. 

Odbierałem ją jako porządną dziewczynę, której po prostu nie wyszło. Powiedziała mi jednak, że kilka razy zdarzyła się jej sytuacja, w której po imprezie poszła do obcego faceta. Dochodziło do zbliżeń ale nie do seksu. Dużo było takich szczerych rozmów na ten temat, choć na początku tej szczerości u niej zabrakło. 

Teraz nie wiem jak odbierać tą ilość partnerów. Martwi mnie to, że nie było takiej długiej, kilkuletniej relacji. 

Proszę o szczere wypowiedzi ale wolałbym uniknąć postów pisanych przez prawiczków. Nie jestem prawiczkiem. Jestem zwykłym facetem, który był wcześniej w długich związkach. Może jeśli są tu ludzie, borykający się z podobnym problemem, napiszcie coś. Albo mężczyźni (tylko proszę, normalni), napiszcie czy taka przeszłość byłaby dla Was do zaakceptowania. 

W moim odczuciu 7 partnerów to dużo. Rozumiem Twoje wahania. 

Jest to normalna ilość, nie ma w tym nic dziwnego, a w dodatku jest z Tobą szczera. Mógłbyś martwić się gdyby było ich 70.

Bez kitu, 7 chłopa... podziękowałbym. Możesz być ósmym, ale coś mam wrażenie, że panna się bawi i na ósmym się nie skończy xd

A możecie mi powiedzieć w jaki sposób niby ilość partnerów nie świadczy o kobiecie czy jest przyzwoita? 😀😀😀 Bo takie słowa padły. 

Może nie świadczyć, jak kobieta była np. w 3 związkach kilka lat, a w międzyczasie jacyś faceci ją olali i się zmyli. Na pewno nie świadczą dobrze imprezowe sytuacje, o których napisałem. Po nich i po tym, że wszystkie relacje były krótkie, widać podejście do seksu, które o czymś świadczy. 

Świadczy o tym, że traktuje seks zupełnie inaczej niż ja. Każdy ma sobie prawo robić co chce, a ja mam prawo być z dobrą kobietą. 

Dnia 1.10.2020 o 12:24, Marcel85 napisał:

Może i tak. A świadczy o człowieku np. jaką ma pracę i jaki ma do niej stosunek? Myślę, że tak. I dlatego stosunek do seksu też pewnie ma jakieś znaczenie. 

Ale ona ma raczej dobry stosunek do seksu. Lubi i korzysta. Gorzej, gdyby miala stosunek negatywny, ze sie boi by nie zgrzeszyc 😴

Dnia 1.10.2020 o 19:56, Marcel85 napisał:

I właśnie dlatego l, że mam tyle lat, to chcę zmarnować resztę mojego życia na dobrą osobę ;). Stąd też moje wątpliwości, które opisałem. 

A ona ile ma lat?

Gość pari
Dnia 1.10.2020 o 19:18, Marcel85 napisał:

Waszym zdaniem ilość partnerów nie świadczy kompletnie o niczym? 

Świadczy. Kobieta nie potrafi wybrać a może jest bardzo kochliwa i nie jest zdolna, zatrzymać się przy jednym mężczyźnie. W takiej sytuacji trudno mówić o pechu ( po prostu nie chce mi się w to uwierzyć)🙂

No właśnie. Spotykanie się z 7 facetami rozumiem. Poznawanie się, nawiązywanie relacji, rozmowy. Natomiast 7 facetów w łóżku już nie rozumiem.