Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pokucizna Pokuć

Jak często jeździcie do Kępna?

Polecane posty

Gość BennieAndTheJets1

Co to jest w ogóle Kępno XD

Przed chwilą, BennieAndTheJets1 napisał:

Co to jest w ogóle Kępno XD

Jak można nie wiedzieć co to jest Kępno? To miasto powiatowe w województwie Wielkopolskim 20 km od granicy z województwem Opolskim i Kępno i powiat Kępiński to największe zagłębie stolarskie w Polsce i w Kępnie jest Mcdonald i przez Kępno przebiega droga Ekspresowa S8 na trasie Wrocław - Łódź-Warszawa - Białystok 

Gość BennieAndTheJets1
1 minutę temu, Pokucizna Pokuć napisał:

Jak można nie wiedzieć co to jest Kępno? To miasto powiatowe w województwie Wielkopolskim 20 km od granicy z województwem Opolskim i Kępno i powiat Kępiński to największe zagłębie stolarskie w Polsce i w Kępnie jest Mcdonald i przez Kępno przebiega droga Ekspresowa S8 na trasie Wrocław - Łódź-Warszawa - Białystok 

Nigdy mnie tam nie było

1 minutę temu, BennieAndTheJets1 napisał:

Nigdy mnie tam nie było

Ja niestety mam czasem nieprzyjemność być w Kępnie 😮 ale chyba znasz takie miasto jak Namysłów (województwo Opolskie) z Kępna do Namysłowa jest 30 km i całe Kępno jeździ masowo do Namysłowa na zakupy, bo u nich jest mało sklepów i supermarketów, a w Namysłowie jest ich pełno i w Namysłowie co drugie auto na Parkingach to PKE (PKE to tablica rejestracyjna Kępna) w Namysłowie bywam często i urodziłem się w Namysłowie, Kympnioki to wredni, zazdrośni, cwani oraz zawistni ludzie, my ich nie lubimy 

Gość BennieAndTheJets1
Przed chwilą, Pokucizna Pokuć napisał:

Ja niestety mam czasem nieprzyjemność być w Kępnie 😮 ale chyba znasz takie miasto jak Namysłów (województwo Opolskie) z Kępna do Namysłowa jest 30 km i całe Kępno jeździ masowo do Namysłowa na zakupy, bo u nich jest mało sklepów i supermarketów, a w Namysłowie jest ich pełno i w Namysłowie co drugie auto na Parkingach to PKE (PKE to tablica rejestracyjna Kępna) w Namysłowie bywam często i urodziłem się w Namysłowie, Kympnioki to wredni, zazdrośni, cwani oraz zawistni ludzie, my ich nie lubimy 

Znam takie piwo 

12 minut temu, BennieAndTheJets1 napisał:

Znam takie piwo 

Namysłów ma 16 tysięcy mieszkancow, a Kępno 14 tysięcy, powiat Namysłowski (województwo Opolskie) graniczy z powiatem Kępińskim (województwo wielkopolskie) i z Namysłowa do Kępna jest 30 km, więc wszyscy mieszkańcy Namysłowa byli w Kępnie i wszyscy mieszkańcy Kępna byli w Namysłowie 

5 godzin temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Namysłów to nie żadne miasto, tylko piwo 😴

A kluczbork i Olesno (nie Oleśno) tylko Olesno przez S a nie przez Ś zapewne nie istnieją 😄

1 minutę temu, Szyderca bezlitosny napisał:

Olesno to nie wiem ale na pewno Kluczbork istnieje bo jak w 1997 byłem w Turawie i miałem jechać pociągiem do Krakowa a dworzec w Opolu był nieczynny po powodzi i wtedy najbliższa czynna stacja była w Kluczborku. I nawet w filmie Rejs mówili o Kluczborku. 

Olesno to takie miasto koło Kluczborka, wpisz sobie je w Google