Gość Urbanlegend Napisano Październik 9, 2020 Ogladacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niezapiminajka 677 Napisano Październik 28, 2020 Oglądam. To już nie to samo, co pierwsza część, ale da się zerknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Listopad 4, 2020 Ja oglądam ale spodziewałam się czegoś lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria_gus 1 Napisano Listopad 11, 2020 Oglądałam kilka odcinków.. powiem tak - pierwsza część była super, teraz... niewypał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Weganka 0 Napisano Listopad 13, 2020 Oglądam,ale ten niby romans, nie romans Marka. Cała ta Nadia ogólnie jest strasznie drętwą postacią. Jedynie Wiola i Sebastian dają radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Weganka 0 Napisano Listopad 17, 2020 Marek jaki zazdrosny. I bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Listopad 23, 2020 Ja oglądam. Krótki relaks przy kolacji . Nie wymaga specjalnego myślenia. I o to chodzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Listopad 29, 2020 Dnia 13.11.2020 o 21:25, Matka Weganka napisał: Cała ta Nadia ogólnie jest strasznie drętwą postacią. Ciekawe, kim ona jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 10, 2020 Wątki się rozwijają i komplikują. Jak Wam się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martina 0 Napisano Styczeń 15, 2021 Słaby, a nawet bardzo słaby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Styczeń 20, 2021 Spoko, im więcej odcinków tym ciekawiej się dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka211 104 Napisano Marzec 18, 2021 2 sezon to porażka, ogladam tylko z przyzwyczajenia ale męczące strasznie, a te telekamery w nagrode? smichu warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Marzec 20, 2021 Dnia 18.03.2021 o 13:53, agnieszka211 napisał: 2 sezon to porażka, ogladam tylko z przyzwyczajenia ale męczące strasznie, a te telekamery w nagrode? smichu warte Nie szkoda ci czasu? Po co oglądać coś, co nie sprawia przyjemności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka211 104 Napisano Marzec 20, 2021 Na poczatku czekalam az sie rozkreci, a teraz juz blisko końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Kwiecień 11, 2021 Dnia 20.03.2021 o 16:56, agnieszka211 napisał: Na poczatku czekalam az sie rozkreci, a teraz juz blisko końca Ma się chyba skończyć przed wakacjami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Kwiecień 25, 2021 Pierwszy sezon był dużo lepszy. Ten to nuda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 Nie jest zły, ale moim zdaniem jest za długi co najmniej o połowę. Zwłaszcza że pierwsze 100 odcinków to dosłownie robienie co chwile jakiegos problemu wynikajacego z głupich nieporozumień i zbiegów okolicznosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
halincia08 138 Napisano Sierpień 13, 2021 trochę mi się dłuży ten sezon ale absolutnie nie żałuję że jest! fajnie że pokazują że nie zawsze (a nawet często) życie nie kończy się jak w bajce czyli żyli długo i szczęśliwie. Na pewno po wakacjach obejrzę. wkurza mnie trochę wątek Adama( w 1 części jakoś mniej mnie denerwował, był po prostu przydupasem szefa, zmobbingowanym i zastraszanym) - a z 2 strony na swojej drodze w normalnym życiu takich ludzi też spotykamy - którzy kiedyś może byli mobbingowani w pracy, mają załamanie, wciąż się boją złego szefa/mają flashbacki z pracy/dzieciństwa, chodzą na terapię i ciężko im kiedy pojawi się jakiś trigger na horyzoncie. Paula też się trochę miękką fajką, straciła w moich oczach, już nie jest bezduszną lalą oślepioną miłością do Marka, jest rozmemłaną podstarzałą babą co nadal ma uczucia do Marka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacek 0 Napisano Wrzesień 30, 2021 Moja żona oglądała pierwszy sezon i zacząłem z nią. Teraz siadamy na player i patrzymy. Ula i Marek tak sobie potrafią wszystko zamieszać, a Wiletta heh - mistrzowska rola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacek 0 Napisano Październik 31, 2021 Nie wiem czy widzieliście ale BrzydUla2 jest teraz numer jeden w TOP10 player. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Listopad 20, 2021 Mnie brakuje pozytywnych zwrotów akcji. Jestem fanką happy endów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach