ultra0violet 148 Napisano Październik 9, 2020 Watek wiecznie usuwany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Październik 9, 2020 Podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loui 21 Napisano Październik 9, 2020 Gooooosia... Jak ta osoba działa mi na nerwy. Wystarczy,że ją zobaczę a jak usłyszę,to już w ogóle... Co ona w sobie takiego ma,że chce się ją udusić... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Październik 9, 2020 Ogolnie chodzi mi o to, ze byl z nia watek ludzie pisali o wszystkim, to ktos musial go zglosic I tak w kolkooooo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loui 21 Napisano Październik 9, 2020 33 minuty temu, ultra0violet napisał: Ogolnie chodzi mi o to, ze byl z nia watek ludzie pisali o wszystkim, to ktos musial go zglosic I tak w kolkooooo Spoko,luz... Podbiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Październik 9, 2020 13 minut temu, Loui napisał: Spoko,luz... Podbiłam O dzieki haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Loui 21 Napisano Październik 9, 2020 49 minut temu, ultra0violet napisał: O dzieki haha Nie ma sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blerkiszon 499 Napisano Luty 17, 2021 Watki wiecznie usuwane, krytyka gratow jest zle znoszona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Luty 19, 2021 O widze moj watek ożył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blerkiszon 499 Napisano Luty 19, 2021 Caly czas usuwaja inne, oby dalo sie zreaktywowac rozmowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morgane7171 7 Napisano Maj 3, 2021 Czy jest gdzie aktywny watek o Swiat Gosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ultra0violet 148 Napisano Maj 7, 2021 No wlasnie gdzie jest? juz ja wiem jakie ona procedury wykonuje hiihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach