Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaM

AluMoney - PRAWDA?

Polecane posty

Cześć wszystkim

Jestem na stronie AluMoney i potrzebuję 35 osób do zarejestrowania się na stronie. Dlaczego? Jeżeli chcę wypłacić pieniądze na początek potrzebuję 40 osób żeby się zarejestrowało (MYŚLAŁAM,ŻE WYSTARCZY TYLKO KLIKANIE W LINK) 5 osób mi się na pewno zarejestruje. Czy to ściema ? Sama nie wiem, wszystko wygląda fajnie, mam zatwierdzoną wypłatę i wniosek, że przejdzie, ale jeśli będę miała 40 osób na sam początek, potem jak dalej będę chciała zarobić już nie muszę wysyłać linka do osób żeby się rejestrowały. Na czym polega ta strona, dodatkowa płaca? Wbija się w cyferki, jedno kliknięcie 20 centów, tak policzyłam, że mi wyszło 200 $ za godzinę, ogólnie mam ponad 1000$ i chcę wiedzieć czy pieniądze faktycznie do mnie wpłyną. Na stronie są podane osoby i ile zapłaciły, że wypłacono itp. Jak ludzie mają problem piszą do wsparcia i dostają odpowiedź, niektórzy tam pisali o wypłatach, więc wygląda na to, że to prawda. Jedynie mam problem z uzyskaniem 35 osób. Jeżeli ktoś by chciał, bo nie namawiam nikogo, niech do mnie napisze na e-mail: paulina-muras1@wp.pl.Jeżeli to będzie prawda napiszę odpowiedź do tych, którzy się zarejestrują, wyślę zdjęcia ( i niespodziankę) ale jeśli się naprawdę uda.

Pozdrawiam wszystkich