Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AngelParis

Palicie papierosy?

Polecane posty

Hej dziewczyny, myślałyście kiedyś nad przeniesieniem się na IQOS? Używam od kilku miesięcy i przestałam się dusić, wchodzę bez problemu na 4 piętro ;))) I w końcu nie śmierdzę, ani nie mam żółtych palców. Jakbyście chciały spróbować to na stronie IQOS z tym kodem MT8XK5C jest zniżka -15zł na każde urządzenie i w sumie 5 paczek gratis ☺️ (3 na początku, dwie kolejne w Żabce), zawsze też można zwrócić w ciągu 30 dni! Polecam cieplutko. 

Słaba reklama ale fakt, że są niezłe. Moja maturzystka używa. Są o tyle dobre, że wynajęty apartament nie śmierdzi po nich papierosami. Nic nie czuć. 😜

Lepsze jednak są te zwykłe, na liquidy. Druga maturzystka daje mi czasem bucha po studencku. Mmm... Pyszne są! 😍

Te na liquidy smakują super, jest fajny dym, natomiast nigdy nie wiesz, ile nikotyny przyjmujesz w ciągu dnia, poza tym- pali się ich sporo.  Też bym wolała, ale w iqos chociaż mogę to kontrolować 🙂

13 minut temu, Nemetiisto napisał:

Słaba reklama ale fakt, że są niezłe. Moja maturzystka używa. Są o tyle dobre, że wynajęty apartament nie śmierdzi po nich papierosami. Nic nie czuć. 😜

Lepsze jednak są te zwykłe, na liquidy. Druga maturzystka daje mi czasem bucha po studencku. Mmm... Pyszne są! 😍