Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chopaszek97

Kobiety i zauroczenie

Polecane posty

Witajcie miałem taki problem konwersowalem z dziewczyną z 4 5 miesięcy i spotkaliśmy się raz następne spotkania to nie wypal bo no brak czasu z jej strony   ostatnio zaproponowała 2 spotkania i mówię okey dla mnie miło i te 2 spotkania musiała zmienić plany bo coś.. Poznałem fajna dziewczynę przy okazji bo wiadomo..( Czemu się z kimś nie poznać jeszcze jeśli przy tamtej dziewczynie odczułem brak chęci może) i spotkałem się z nią ostatnio było miło zaprasza mnie jeszcze i dostałem ostatnio wiadomość od Tamtej Kobiety czy się nie spotkamy.. Co ja mam robić? Nie mówcie ze to co mi podpowiada intuicja bo mam pustkę 😞

Dodam że Do jednej dziewczyny czuje jakiś żal bo tyle razy mieliśmy się spotkać i za każdym razem nagle jej coś wypadało w jednym  dniu to dopiero wieczorem napisała że nagle źle się czuła 😞

3 godziny temu, Chopaszek97 napisał:

Dodam że Do jednej dziewczyny czuje jakiś żal bo tyle razy mieliśmy się spotkać i za każdym razem nagle jej coś wypadało w jednym  dniu to dopiero wieczorem napisała że nagle źle się czuła 😞

Napisać, że coś komuś wypadło to chwileczka. Brak szacunku. 

Dnia 18.10.2020 o 20:46, Electra napisał:

Napisać, że coś komuś wypadło to chwileczka. Brak szacunku. 

A w ten weekend co był nagle chciała się bardzo spotkać hmm.. Wydaje mi się że adoratorów to ma sporo.. I zapewne się zgubię między nimi bo większość z jej miasta hehe a wiecie że spotykać się raz na miesiąc czy 2 to straszna lipaaa 😕 co ja jej mogę napisać? Że chodziło mi troszkę więcej niż śmieszne pisanie? Bo pisanie to tylko pisanie także 

1 godzinę temu, Chopaszek97 napisał:

Bo pisanie to tylko pisanie także 

Jej zależy na pisanym koleżeństwie, Tobie nie. Chyba macie rozbieżność interesów. 

4 godziny temu, Zpaznokcilakier napisał:

Napisz otwarcie. Ze po kilku dniach konwersacji, chciałeś się z nią kochać. Ze mogliście popisać, ale ogólnie chodziło o coś innego. Kto nie ryzykuje... itp Bądź odważny. 

Napisałem to w sposób że raczej wolałbym mieć okazję częściej się spotkać jak klikać i chyba chciała uniknąć tematu bo troszkę na inny temat odpisała więc hehe 

2 godziny temu, Electra napisał:

Jej zależy na pisanym koleżeństwie, Tobie nie. Chyba macie rozbieżność interesów. 

Hmm zapewne aczkolwiek wyszła sama z inicjatywą po długim czasie i tyłu zlewkach o spotkaniu w tym weekendzie co był no ale wyszło jak wyszło 🙂 2 weekendy mnie troszkę wyciulala więc no 

17 minut temu, Zpaznokcilakier napisał:

Kto to wie, co kto lubi i czego chce. Nie nadążysz... 

W sumie może i masz rację może czas sobie odpuścić... Tylko czasami ciężko jak sama się odezwie coś 🙂

14 minut temu, Mała Syrena napisał:

nie każda jest odważną osobą może jest nieśmiała jeśli chodzi o spotkania twarzą w twarz albo woli być z daleka

Tutaj raczej to drugie.. Zresztą nie jestem jedynym chłopakiem z którym pisze więc no 🙂