Zwis ozdobny 3 Napisano Październik 19, 2020 To uczy i rozwija. Wystarczy 15 minut dziennie a zobaczycie rużnicę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Październik 19, 2020 Piszę sie óczy, minót i rurznicę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 19, 2020 Rużnica została napisana prawidłowo. Oczywiście IMHO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Październik 19, 2020 A ty nadal się rozwijarz i óczyrz na ksiołrzeczkach czytanych dziecią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwis ozdobny 3 Napisano Październik 20, 2020 Jak wam się już tak nie chce czytać, to powiedzcie swoim żoną, żeby czytali dziecią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Październik 20, 2020 Czytać trzeba umieć, co widać twoi rodzice mieli z tym problem czytając tobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwis ozdobny 3 Napisano Październik 21, 2020 20 godzin temu, Dr. Who napisał: Czytać trzeba umieć, co widać twoi rodzice mieli z tym problem czytając tobie... Nie mieli. Czytali mnie i dziecią sąsiadów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowik 1 Napisano Październik 24, 2020 Zacznij czytać, bo widać że masz straszne problemy z ortografią MADKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwis ozdobny 3 Napisano Październik 24, 2020 2 godziny temu, nowik napisał: Zacznij czytać, bo widać że masz straszne problemy z ortografią MADKO Dokładnie! Czytajcie nie tylko dziecią, ale i sobie. Dzięki temu pozbędziecie się problemów z ortografią - wiem co mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwis ozdobny 3 Napisano Październik 24, 2020 Dnia 20.10.2020 o 09:11, Puchacz Rolny napisał: A jakom macie ólubionom ksionrzke? Ja mam ulubioną "W poszukiwaniu straconego czasu" Prousta i "Bracia Karamazow" Dostojewskiego. Wybacz, ale muszę ci to wytknąć - masz okropną ortografię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwis ozdobny 3 Napisano Październik 24, 2020 2 godziny temu, nowik napisał: Zacznij czytać, bo widać że masz straszne problemy z ortografią MADKO Która madka ma problemy? Widać rodzice jej nie czytali. A dziecią należy czytać jak najwięcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara Antipowa 9 Napisano Czerwiec 26, 2021 I jak tam Zwisie? Czytasz dziecią? Jest rużnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach