karolinaxx95 11 Napisano Październik 29, 2020 Kobiety pomóżcie bo oszaleję. Od trzech miesięcy stosuje plastry Evra według ulotki. Nie spozniam się z zakładaniem plastrów. Od dwóch tygodni zaczęłam współżycie bez innego zabezpieczenia. Aktualnie czekam na krwawienie po trzecim plastrze. Mija drugi dzień a ja nie mam nawet plamoeń przed krwawieniem. Czy jest możliwość, że zaszłam w ciążę mimo plastrów? Nie odkleiły się, nie przesuwały, teoretycznie wszystko działało. Przeżywam ogromny stres, że aż mnie mdli i kręci mi się w głowie. Mam już dwoje dzieci, ważę 53 kg. Pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 A może spróbuj monitorować swój cykl z komputerem MyWay, dla mnie sprawdza się świetnie, więcej o nim możesz poczytać na cyclotestpolska . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinaxx95 11 Napisano Listopad 11, 2020 Dziękuję za porady. Bogu dzięki stresowałam się niepotrzebnie. Plastry działają jak należy. Mam jeszcze jedno pytanie. Ze względu na pracę plastry muszę przyklejać w niewidocznym miejscu. Czy jeśli nakleiłam na wydepilowane okolice bikini to odrastające włoski nie zaburzą skuteczności plastrów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 24, 2020 Nie wiem jaka to praca, ale miejsce trochę dziwne. Miejsce bikini znajduje się w pachwinie, nie odkleja ci się? Bałabym się, że mi się odklei w tym miejscu, a jak sie odkleiłby plaster, to pamiętaj o ochronie barierowej w takiej sytuacji. Ja np. często dodatkowo stosuję wkładkę silikonową z żelem plemnikobójczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Listopad 27, 2020 Sporo fajnych artykułów jest na portalu Naturalna Płodność, może tam coś znajdziesz ;) Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach