Ta mała czarna 0 Napisano Listopad 2, 2020 Mam 15 lat i jestem w ciąży więc przede mną ciężka decyzja. Zostawić czy usunąć. Partner jest za usunięciem jednak boi się o mnie i tą decyzje mi zostawił. Powiedział, że nie ważne co zrobię on będzie przy mnie. Ale się strasznie boję obydwu wariantów. Co mam zrobić Waszym zdaniem? :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnyMag 1 Napisano Listopad 3, 2020 Moja prywatna odpowiedź - URODZIĆ ! ale ja jestem odmienny we wszystkim od Ciebie ! Ale rodź jeśli będzie Ci to dane ! Rodź ! bo zwiększysz swoje szanse na tą chwilę tu na Ziemi ! Ale ja to Ja ! i nie jestem wykładnią niczego ! Tylko że Ja zdaję sobie sprawę że to prowokacja jest - ale bym tak zalecał Ziemi jakżem zalecał przy tej prowokacji ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Listopad 3, 2020 15 godzin temu, Ta mała czarna napisał: [...] Co mam zrobić Waszym zdaniem? :// Przeanalizujcie argumenty za i przeciw, te pewne i potencjalne, obu opcji wyboru. 15 godzin temu, Ta mała czarna napisał: [...] Partner jest za usunięciem jednak boi się o mnie i tą decyzje mi zostawił. Powiedział, że nie ważne co zrobię on będzie przy mnie. [...] Wygodne podejście, po prostu zrzucił z siebie odpowiedzialność za konsekwencje. Wzniosłe deklaracje nie kosztują. Decyzja powinna być wspólna i nie podejmowana w emocjach i pod wpływem strachu. Zawsze można skonsultować się jeszcze z lekarzem i psychologiem, nie wspominając o rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta mała czarna 0 Napisano Listopad 4, 2020 Dziękuję wszystkim!! Chyba urodzę czuję się na siłach i Wasze zdanie jeszcze mi to potwierdziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Listopad 18, 2020 Ja bym usunęła. To nie czas na dziecko w takim wieku szkoda życia. Ale to moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach