kaja1711 0 Napisano Listopad 5, 2020 Cześć wszystkim, Mój facet ma instagrama. Od jakiegoś czasu zaczął obserwować konta dziewczyn, bez jakiś roznegliżowanych zdjęć, normalne, bardzo ładne dziewczyny. Widzę że każde nowe zdjęcie lajkuje. Niby to normalne, ale jednak mnie to boli. Powiedziałam mu o tym, co czuję, zapewnił że to nic takiego. Ale kiedyś podczas kłótni powiedział że "ty nie pomyślisz czy coś mnie może zranić a ja muszę pilnować co lajkuje". Zdarzyło się że wysłał mi jakiegoś screena rozmowy, a widziałam w tle otwarte konto jakieś dziewczyny. I trochę mnie przeraża że chłopak ma 32 lata, ja 22 a dziewczyny które często obserwuje poniżej 18 :/ mam się martwić czy to normalne? Nie zaniedbuje mnie, nasz związek jest udany, gdyby nie to wszystko byłoby idelanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 5, 2020 Albo akceptujesz jego zachowanie, albo nie. Tu nie ma filozofii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wata 34 Napisano Listopad 5, 2020 Dziewczyno uciekaj... Zanim nie dopisałaś na końcu wieku, ja myślałam, że chłopak ma z 18 lat, a to stary, napalony na dzieci luj... Jesteś młoda, a bierzesz sobie starego capa, w dodatku pe.dzia. Co za oblecha! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 5, 2020 21 minut temu, Wata napisał: Zanim nie dopisałaś Nie zgłębiałam się w szczegóły, bo i tak sytuacja jest patowa bez tego. Ona mówi mu, że sprawia jej przykrość takim zachowaniem, a on sobie nic z tego nie robi. Kropka- tu już nie trzeba nic więcej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wata 34 Napisano Listopad 5, 2020 1 godzinę temu, TenX napisał: Jak może być pedz.iem jak leci na młode dziewczyny, ale z Ciebie... Nie chodzi mi o geja tylko pedof'la przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Listopad 5, 2020 (edytowany) 3 godziny temu, kaja1711 napisał: Nie zaniedbuje mnie, nasz związek jest udany, gdyby nie to wszystko byłoby idelanie Początki zawsze są udane. Bo sądząc po Twoim wieku zbyt długo raczej razem nie jesteście. 2 godziny temu, Electra napisał: Nie zgłębiałam się w szczegóły, bo i tak sytuacja jest patowa bez tego. Ona mówi mu, że sprawia jej przykrość takim zachowaniem, a on sobie nic z tego nie robi. Kropka- tu już nie trzeba nic więcej. To + jego skłonność do obserwowania, lajkowania dziewczyn poniżej 18 roku życia to już jest powód do zmartwień. Skoro obserwuje to pewnie jakiś kontakt może próbować nawiązywać. Edytowano Listopad 5, 2020 przez Hellies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka92 771 Napisano Styczeń 18, 2021 I jak tam sytuacja autorko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach