MocnaAga 0 Napisano Listopad 6, 2020 Witam . Od lipca do września przyjmowałam żelazo w tabletkach ,ponieważ miałam stwierdzoną anemie we wrześniu badania powtórzyłam i wyszło wszystkow porządku. Wtedy okres miałam normalnie jak zawsze niestety we wrześniu przestałam brać żelazo i wyjechałam za granicę. We wrześniu i w październiku nie dostałam okresu i co dziwne przybierania dość sporo na wadze od września przytylam 5kg. W ciąży nie mogę być, ponieważ od marca nie mam stałego partnera, A w lipcu miałam przelotny romans i od tamtej pory nie współżyje. Robiłam w sierpniu, październiku i teraz ostatnio testy i wychodzą negatywnie. Co się ze mną dzieje może ktoś miał już podobne doświadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Myślę, że najlepiej udać się z tym do lekarza, a do monitorowania cyklu polecam monitor płodności Afrodyta Smart ze śliny połączony z apką na telefon, bardzo łatwy w użyciu i pokazuje w jakiej fazie się znajdujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Listopad 11, 2020 Idź do specjalisty, możesz zrobić betę z krwi, a na przyszłość pamiętaj, że zabezpieczenie mechaniczne to podstawa! Ja mam zawsze pod ręką błonę Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 13, 2020 Niezależnie od tego czy prowadzisz intensywne życie seksualne czy wręcz przeciwnie, powinno się kontrolować cykl. Taki domowy monitoring cyklu na cyclotesterze pozwala szybko wykryć wszelkie zaburzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach