kws44 28 Napisano Listopad 8, 2020 Pytanko jak wyżej. I jesZcze jedno- czy jest ktoś może zapoznany z takimi terminami jak feeder, bądź feedee? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatty 1 Napisano Kwiecień 2, 2021 feeder i feedee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
(za)chudy123 2 Napisano Wrzesień 10, 2021 Ja bym chętnie porozmawiał na takie tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 10, 2021 Cytat Lubicie grubasów? Cytat Fatty Cytat (za)chudy123 Lubimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejbisi 4 Napisano Wrzesień 11, 2021 10 godzin temu, tr{ns"grES@n napisał: Lubimy To wymyśliłeś przydomek. Nie podoba mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 11, 2021 2 minuty temu, ejbisi napisał: To wymyśliłeś przydomek. Nie podoba mi się. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejbisi 4 Napisano Wrzesień 11, 2021 1 minutę temu, tr{ns"grES@n napisał: Dziękuję Płakali niemal wszyscy, że skoczyłeś z forum a to tylko ban. Bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 11, 2021 1 minutę temu, ejbisi napisał: Płakali niemal wszyscy, że skoczyłeś z forum a to tylko ban. Bywa. Byłem niewinny. Za mną zapłakałoby jedynie drzewo zrzucając swoje liście jesienią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejbisi 4 Napisano Wrzesień 11, 2021 7 minut temu, tr{ns"grES@n napisał: Byłem niewinny. Za mną zapłakałoby jedynie drzewo zrzucając swoje liście jesienią. Raczej. Nie rzucałeś się w oczy swoim postępowaniem. Likwidują jednostki nieprzydatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 11, 2021 2 minuty temu, ejbisi napisał: Raczej. Nie rzucałeś się w oczy swoim postępowaniem. Likwidują jednostki nieprzydatne. Raczej nieprzychylne. Za szczerość pogrzebali mnie żywcem. Taka polityka. Mogłem nazwać się Andrzej Lepper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejbisi 4 Napisano Wrzesień 11, 2021 8 minut temu, tr{ns"grES@n napisał: Raczej nieprzychylne. Za szczerość pogrzebali mnie żywcem. Taka polityka. Mogłem nazwać się Andrzej Lepper Rozumiem. Mnie za niewinność również. Czytałeś, że jacyś ludzie chcieli dziecko nazwać Vladimir Putin a urząd się nie zgodził. Taka polityka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 11, 2021 5 minut temu, ejbisi napisał: Rozumiem. Mnie za niewinność również. Czytałeś, że jacyś ludzie chcieli dziecko nazwać Vladimir Putin a urząd się nie zgodził. Taka polityka. Nie kojarzę Cię, ejbisi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejbisi 4 Napisano Wrzesień 11, 2021 5 minut temu, tr{ns"grES@n napisał: Nie kojarzę Cię, ejbisi Chwilowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach