Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Klaraa321

Opóźniony okres przy regularnym braniu tabletek

Polecane posty

Cześć dziewczyny potrzebuje pilnej pomocy,

Od ponad roku stosuje tabletki antykoncepcyjne  niestety okres nie jest regularny i mimo stosowania spóźnia mi się kilka dni,co kilka miesięcy.Od dwóch dni znów mi się spóźnia, tymbardziej ze  tydzień temu zapomniałam zazyc ten jedyny raz tabletki. Moj chłopak zawsze stosuje prezerwatywy. Obawiam się najgorszego, jak myślicie czy jest się czego bac? Bo od kilku dni żyje już w ogromnym stresie, na dodatek dzis mam problem włożyć tampon.

Pomóżcie 😞

Może zrób test, a jeśli chciałabyś spróbować dodatkowej antykoncepcji bez hormonów to możesz stosować wkładkę silikonową Diafragma Caya, łatwo ją założyć i jest niewyczuwalna zarówno przez kobietę jak i partnera. 

Błona caya, tak jak pisała koleżanka powyżej, jest dobrą opcją. Jeśli obawiasz się, że jesteś w ciąży, to możesz zrobić badanie z krwi beta hcg

Dnia 10.11.2020 o 11:14, Klaraa321 napisał:

Cześć dziewczyny potrzebuje pilnej pomocy,

Od ponad roku stosuje tabletki antykoncepcyjne  niestety okres nie jest regularny i mimo stosowania spóźnia mi się kilka dni,co kilka miesięcy.Od dwóch dni znów mi się spóźnia, tymbardziej ze  tydzień temu zapomniałam zazyc ten jedyny raz tabletki. Moj chłopak zawsze stosuje prezerwatywy. Obawiam się najgorszego, jak myślicie czy jest się czego bac? Bo od kilku dni żyje już w ogromnym stresie, na dodatek dzis mam problem włożyć tampon.

Pomóżcie 😞

Zrobiłaś ten test? okres się pojawił? Ja sprawdzam płodność na testerze ze śliny + ochrona mechaniczna w dni płodne. Może taka forma by tez u Ciebie się sprawdziła, bo skoro nie masz zaufania do tabletek, to niepotrzebnie się trujesz...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować