Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pari

Dr Siurek, do szczepienia wystąp!

Polecane posty

Gość pari

Morawiecki już zapowiedział: pierwsi do zaszczepienia służba zdrowia , osoby starsze i być może wojsko.

Gość pari
1 godzinę temu, Puchacz Rolny napisał:

Ale on nie pracuje chyba w służbie zdrowia, tylko wykłada na uczelni 😏😎

Wiem🙂  Tak mi się skojarzyło to z jego dr .

Jak myślicie, chętniej będą się szczepić ludzie starsi czy służba zdrowia? Mnie wydaje się, że starsi ludzie.

Gość pari
1 minutę temu, Kulfon napisał:

Nie wiem jak starsi, ale słuzba zdrowia na pewno chętnie się zaszczepi, bo mają częsty kontakt z chorymi.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Morawieckiego jak oświadczył, że służba zdrowia w pierwszej kolejności będzie miała dostęp do szczepionki, tzn. oni będą musieli obowiązkowo przyjąć to szczepienie?

1 godzinę temu, pari napisał:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Morawieckiego jak oświadczył, że służba zdrowia w pierwszej kolejności będzie miała dostęp do szczepionki, tzn. oni będą musieli obowiązkowo przyjąć to szczepienie?

Skoro "będą mieli dostęp", to raczej nieobowiązkowo, ale z naszym rządem, to nigdy nie wiadomo... Choć pewnie zależy, ilu będzie chętnych.

8 minut temu, Wściekły Wąż napisał:

Zesrane. Rzekome szczepionki to pic na wodę.

no ale tępota pierwsza w kolejce, to chyba nawet DOBRZE

45 minut temu, kåspej napisał:

no ale tępota pierwsza w kolejce, to chyba nawet DOBRZE

Nie będzie żadnych kolejek, nie chce mi się nawet klawiatury rozpędzać, bo mieszanie się w teorie spiskowe to nieco poniżej mojego poziomu. Ale:

- Cudowna szczepionka musi być przechowywana (z pamięci piszę) w temperaturze -80 albo -70*C. Aplikowana przy 4*C. 

- Prezes Pfiznera najpierw ogłosił, że jest szczepionka, po czym sprzedał 60 procent akcji swojej firmy, gdy tylko pizły w górę. 

Gość pari
3 godziny temu, Wściekły Wąż napisał:

Nie będzie żadnych kolejek, nie chce mi się nawet klawiatury rozpędzać, bo mieszanie się w teorie spiskowe to nieco poniżej mojego poziomu. Ale:

- Cudowna szczepionka musi być przechowywana (z pamięci piszę) w temperaturze -80 albo -70*C. Aplikowana przy 4*C. 

- Prezes Pfiznera najpierw ogłosił, że jest szczepionka, po czym sprzedał 60 procent akcji swojej firmy, gdy tylko pizły w górę. 

Też czytałam o tym. Czyli to całe zamieszanie wokół Pfizner, to taka ściema, żeby zająć czymś ludzi i przyzwyczaić, że szczepienia będą tak czy siak.

Dziś mówili w radio, chyba meloradio, że nigdy nie będzie obowiązkowych szczepień na to coś

Dnia 12.11.2020 o 04:34, Wściekły Wąż napisał:

Dokladnie...to ze sprzedał swoje akcje mówi wszystko...to tak ,,wierzy" w swój produkt? Ciekawe...pomyślcie ludzie! Dodatkowo NIKT nie poniesie odpowiedzialnosci za ewentualne skutki uboczne szczepień (a raczej nie ewentualne, tylko pewne)- ani firma ani lekarze, wszyscy są zwolnieni ustawowo z tej odpowiedzialnosci! To jak szczepionka może być bezpieczna?? To jawna depopulacja, głównie ludzi starszych (bo pada system emerytalny) a lekarze i służby mundurowe zamiast tej szczepionki dostaną pewnie placebo. 

12 godzin temu, Malutka92 napisał:

Dokladnie...to ze sprzedał swoje akcje mówi wszystko...to tak ,,wierzy" w swój produkt? 

Tak działa biznes. Sprzedał w dniu, kiedy było głośno, bo największy zysk. Jak się uspokoi, to kupi znowu za mniejszą cenę i znowu zarobi :)