GosiaK 0 Napisano Listopad 15, 2020 Mam do odsprzedania trzy opakowania plastrów evra. Niestety, nie mogę ich już używać z przyczyn osobistych. Termin do października 2021 roku. Po 35 zł za opakowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misia Bella78 0 Napisano Listopad 17, 2020 Mam do odsprzedania 5 kompletnych opakowan plastrów. Jedno opakowanie data ważności do 9. 2021, pozostałe cztery do 10. 2021. Cena 35 zł- opakowanie. Mogę wysłać paczką plus-cena ok 15. 50 (według cennika Poczty Polskiej). Płatność przelewem na konto. miroslawa.c@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 19, 2020 U mnie antykoncepcja hormonalna się nie sprawdziła ale używam silikonowej wkładki Diafragma Caya i szczerze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Listopad 24, 2020 Ja kiedyś korzystałam z antykoncepcji hormonalnej, ale skończyło się ostatecznie na metodach naturalnych :) Mam w domu cyclotester i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach