ewelos13@o2.pl 0 Napisano Listopad 17, 2020 Hej wszystkim ! Mam 22 lata i pod koniec czerwca poroniłam w 9tyg. Dodam , że to była moja pierwsza ciąża. Nie potrzebny był zabieg łyżeczkowania i lekarz nie widział przeciwskazań , aby starać się ponownie o dziecko przy kolejnej okazji. Jest już połowa listopada a ciąży brak. Stosuję kwas foliowy oraz robię testy owulacyjne i nadal nic. Czy to normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Listopad 17, 2020 Mówią że jak się za dużo o czymś myśli to prawo przyciągania działa na odwrót. Więc poprostu czekaj bez stresu A sama przyjdzie. W ciążę nie zawsze zachodzi się z marszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Listopad 18, 2020 17 godzin temu, ewelos13@o2.pl napisał: Hej wszystkim ! Mam 22 lata i pod koniec czerwca poroniłam w 9tyg. Dodam , że to była moja pierwsza ciąża. Nie potrzebny był zabieg łyżeczkowania i lekarz nie widział przeciwskazań , aby starać się ponownie o dziecko przy kolejnej okazji. Jest już połowa listopada a ciąży brak. Stosuję kwas foliowy oraz robię testy owulacyjne i nadal nic. Czy to normalne ? dziecko idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach