Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 18, 2020 Cześć. Mam pytanie czy istnieje duża możliwość zajścia w ciąże po stosunku analnym z wytryskiem w środku a następnie gdy s****ma wycieknie i przedostanie się na palcu poprzez peeting do pochwy? Zaznaczam ze kochałam się z chłopakiem w dzień owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 18, 2020 Dodam ze peeting był dwie-trzy minuty po wytrysku w pochwie i w czasie pettingi na chłopaka palcach znajdowała się spora ilość sp***y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 18, 2020 W tyłku* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iguana28 4 Napisano Listopad 19, 2020 Myślę że to możliwe skoro sperma dostała się do pochwy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuperowaKochanaFiga 24 Napisano Listopad 19, 2020 Dokładnie. Ryzyko jest duże, ale nigdy do końca nie wiadomo jak będzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 19, 2020 Jest takie ryzyko, natomiast jeśli chciałabyś się dobrze zabezpieczyć w sposób mechaniczny polecam wkładkę silikonową Diafragma Caya, jest niewyczuwalna przez Ciebie jak i partnera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 30, 2020 Nie można określić, jak nie wiemy kiedy była owulacja... Na przyszłośc regularny monitoring płodności + zapis. Możesz kupić komputer cyklu i wszystko w jednym będziesz miała. Ja polecam cyclotester Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach