Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marek84

GG

Polecane posty

15 minut temu, Marek84 napisał:

Czy nadal ktoś używa tego komunikatora?

Tak, mam widget do kontaktu dla klientów na stronie firmowej. Świetnie się sprawdza bo klient nie musi mieć GG. Klika i może do mnie pisać.

Z tego powodu mam nadal konto i aplikację. Przy okazji zauważyłem, że jest tam mnóstwo młodych ludzi. Mam też wrażenie, że GG stało się portalem głównie erotyczno-randkowym.

Ja mam konto, ale korzystam rzadko bo banda erotycznych napaleńców jest na tym komunikatorze 🙈 Jakiś czas temu zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że nie chce się irytować.

Ale mam tam kilku znajomych, których kiedyś poznałam przez ten komunikator i czasami wchodzę aby dowiedzieć się czy wszystko u nich w porządku 😊

1 godzinę temu, Gioia napisał:

Ja mam konto, ale korzystam rzadko bo banda erotycznych napaleńców jest na tym komunikatorze 🙈 Jakiś czas temu zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że nie chce się irytować.

Ale mam tam kilku znajomych, których kiedyś poznałam przez ten komunikator i czasami wchodzę aby dowiedzieć się czy wszystko u nich w porządku 😊

Ja mam podobnie i słyszałem że dużo zboków tam jest no i profile kobiet mało wiarygodne

3 godziny temu, Marek84 napisał:

Ja mam podobnie i słyszałem że dużo zboków tam jest no i profile kobiet mało wiarygodne

W internecie nigdy nie wiesz na kogo trafisz, ale faktycznie GG słynie z tego typu sytuacji... 🤦🏻‍♀️

W internecie nigdy nie wiesz na kogo trafisz, ale faktycznie GG słynie z tego typu sytuacji... 🤦🏻‍♀️

Mimo wszystko mam sentyment do tego komunikatora i uważam że był(jest) dużo lepszy od messka np .Chyba taki staroświecki jestem ale uważam że NK też była lepsza od face'a i niewiem dlaczego ludzie się nim tak zachwycają 🧠

32 minuty temu, Marek84 napisał:

Mimo wszystko mam sentyment do tego komunikatora i uważam że był(jest) dużo lepszy od messka np .Chyba taki staroświecki jestem ale uważam że NK też była lepsza od face'a i niewiem dlaczego ludzie się nim tak zachwycają 🧠

Coś w tym jest. Może lepsze od Mess nie jest ale ma swój wyjątkowy urok i np. po wielotygodniowej konwersacji GG, przejście na Mess traci na atrakcyjności.

14 godzin temu, Nemetiisto napisał:

Coś w tym jest. Może lepsze od Mess nie jest ale ma swój wyjątkowy urok i np. po wielotygodniowej konwersacji GG, przejście na Mess traci na atrakcyjności.

Mnie się jeszcze podoba to, że mogę być na GG anonimowa 🤭 Najczęściej po prostu badam sytuację , żeby mieć pewność, że rozmawiam z normalnym człowiekiem, a nie zbokiem. 😂

2 godziny temu, Gioia napisał:

Mnie się jeszcze podoba to, że mogę być na GG anonimowa 🤭 Najczęściej po prostu badam sytuację , żeby mieć pewność, że rozmawiam z normalnym człowiekiem, a nie zbokiem. 😂

I międzyinnymi dlatego napisałem że profile kobiet mało wiarygodne 😐😫

3 minuty temu, Marek84 napisał:

I międzyinnymi dlatego napisałem że profile kobiet mało wiarygodne 😐😫

A dlaczego mam się otwierać przed osobą, która po kilku godzinach rozmowy będzie chciała ode mnie informację jaką pozycję seksualną lubię albo mało tego dostanę zdjęcie.... (już wiesz czego-nie muszę kończyć).

Dla mnie to nic dziwnego. Z doświadczenia po prostu przestałam mówić o sobie dokładne dane póki nie przekonam się, że ktoś ma normalne intencje.

Póżniej jak najbardziej... 🙂

4 minuty temu, Gioia napisał:

A dlaczego mam się otwierać przed osobą, która po kilku godzinach rozmowy będzie chciała ode mnie informację jaką pozycję seksualną lubię albo mało tego dostanę zdjęcie.... (już wiesz czego-nie muszę kończyć).

Dla mnie to nic dziwnego. Z doświadczenia po prostu przestałam mówić o sobie dokładne dane póki nie przekonam się, że ktoś ma normalne intencje.

Póżniej jak najbardziej... 🙂

Nie miałem na myśli od razu o otwieraniu się 🙂 ale irytujące gdy jakaś kobieta wstawia zdj z neta i po kilku dniach piszę że wygląda inaczej 😄

Przed chwilą, Marek84 napisał:

Nie miałem na myśli od razu o otwieraniu się 🙂 ale irytujące gdy jakaś kobieta wstawia zdj z neta i po kilku dniach piszę że wygląda inaczej 😄

Nie no. Nie mówię o czymś takim. 🙂
Zawsze mam swoje zdjęcie lub nie mam zdjęcia.
Nie wstawiam profilowego ściągniętego z internetu. Ale to tylko na moim przykładzie.
Wiem, że wiele osób tak robi.

Ale też z drugiej strony staram się trochę to zrozumieć.. właśnie przez pryzmat tego, że nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia.

Jeśli ma odwagę się przyznać do tego to jest to trochę plus... 🙈 Może mam dziwne myślenie...

19 minut temu, Gioia napisał:

Nie no. Nie mówię o czymś takim. 🙂
Zawsze mam swoje zdjęcie lub nie mam zdjęcia.
Nie wstawiam profilowego ściągniętego z internetu. Ale to tylko na moim przykładzie.
Wiem, że wiele osób tak robi.

Ale też z drugiej strony staram się trochę to zrozumieć.. właśnie przez pryzmat tego, że nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia.

Jeśli ma odwagę się przyznać do tego to jest to trochę plus... 🙈 Może mam dziwne myślenie...

Jeśli ma odwage się przyznać do tego ... 😄

20 minut temu, Marek84 napisał:

Jeśli ma odwage się przyznać do tego ... 😄

😂 a jak mam to inaczej nazwać?

1 minutę temu, Gioia napisał:

😂 a jak mam to inaczej nazwać?

No nie da się inaczej nazwać 🙂 cóż takie uroki gg z resztą całego neta 🙂

Gość Bluegrey
Dnia 19.11.2020 o 17:59, Gioia napisał:

Prawda. Toteż ja, pomimo sentymentu do komunikatora, jakiś czas temu zrezygnowałam.

16 godzin temu, Bluegrey napisał:

Prawda. Toteż ja, pomimo sentymentu do komunikatora, jakiś czas temu zrezygnowałam.

Kiedyś było zupełnie inaczej. Zupełnie inaczej funkcjonował ten komunikator 🙈

Czasy się zmieniają 💩🤣

55 minut temu, Gioia napisał:

Kiedyś było zupełnie inaczej. Zupełnie inaczej funkcjonował ten komunikator 🙈

Czasy się zmieniają 💩🤣

Mimo wśród znajomych to chyba nadal spełnia zadanie 

40 minut temu, Marek84 napisał:

Mimo wśród znajomych to chyba nadal spełnia zadanie 

Nieliczni. 🙂 Na prawdę...

Gość Bluegrey

Nieliczni. 🙂 Na prawdę...

U mnie już wszyscy przeszli na inne...

Dnia 24.11.2020 o 14:55, Bluegrey napisał:

U mnie już wszyscy przeszli na inne...

Na jakie? ;>

Gość Bluegrey
10 minut temu, Gioia napisał:

Na jakie? ;>

Messenger, WhatsApp

1 godzinę temu, Bluegrey napisał:

Messenger, WhatsApp

I takie komunikatory wiedzą o nas więcej niż my sami i nie mamy pojecia o tym 

Gość Bluegrey
2 godziny temu, Marek84 napisał:

I takie komunikatory wiedzą o nas więcej niż my sami i nie mamy pojecia o tym 

W takim świecie żyjemy. Nie można dać się zwariować.