Iguana28 4 Napisano Listopad 19, 2020 Czy mogą oznaczać ciążę? Zdarzyły się takie przypadki? Ja osobiście w to nie wierzę. Tyle że mam dziwne objawy tzn nie mogę patrzeć na jedzenie, brak apetytu i mdli. nigdy tak nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 19, 2020 Możesz zrobić test dla pewności, polecam monitorować cykle np z Afrodytą Smart to taki test ze śliny z apką na smartfona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 24, 2020 A dlaczego nie wierzysz w to? Skoro uprawia sie seks to zawsze jest możliwośc, że doszło do zapłodnienia, nawet przy zabezpieczeniu. Na przyszłośc polecam mechaniczną ochronę diafragma caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Listopad 24, 2020 Dnia 19.11.2020 o 10:36, Iguana28 napisał: Czy mogą oznaczać ciążę? Zdarzyły się takie przypadki? Ja osobiście w to nie wierzę. Tyle że mam dziwne objawy tzn nie mogę patrzeć na jedzenie, brak apetytu i mdli. nigdy tak nie miałam. Nie opisałaś dokładnie jak cykle, kiedy był stosunek i co poza tymi mdłościami jeszcze. Każda kobieta reaguje odmiennie. Ale uspokoiłoby cię jakbyś na przyszłość zapisywała kiedy masz owulację, możesz sprawdzać na testerze ze śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 30, 2020 Test zrobiony? Chyba nie zaszkodzi się upewnić. A ogólnie to warto monitorować te nasze kobiece sprawy, ja dzięki cyclotesterowi zaszłam w ciążę, a po ciąży kontroluję cykle, bo jak jakieś zaburzenia się pojawiają to trzeba szybko działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiosenka 676 Napisano Listopad 30, 2020 Mdłości to najwcześniej w 4 - 5 tyg ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach