Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 19, 2020 Cześć. Mam pytanie. Przed wczoraj kochałam się z chłopakiem i on skończył we mnie gdy uprawialiśmy stosunek analny lecz wytrysk wyciekł z tylka i dostał się do pochwy a dodatkowo od razu wraz z nasieniem chłopak robił mi petting a miałam dzień płodny a prawdopodobnie miałam owulacje. I czy duża szansa jest ze mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3281 Napisano Listopad 19, 2020 Dziecko z covida sie szykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 24, 2020 A dni płodne były? Sprawdzaj na jakimś urządzeniu najlepiej, polecam tester Afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 24, 2020 Tak miałam dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Grudzień 7, 2020 Istnieje możliwość zajścia w ciążę jeśli plemniki dostały się do pochwy, polecam jako zabezpieczenie mechaniczne wkładkę Diafragma Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Grudzień 15, 2020 Powiem szczerze, że mnie kiedyś też to zainteresowało. A z wujka Google wychodzi raz że można A raz że nie można, więc to kwestia na razie dyskusyjna. Osobiście w to wątpię, ale wszystko jest możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach