Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 20, 2020 Cześć. Mam do Was prośbę czy myślicie ze mogę być w ciąży gdyż trzy dni temu uprawiałam seks analny z moim chłopakiem i doszło do wytrysku wewnątrz lecz gdy nasienie wypływało chłopak robił mi petting i sporo myśle ze ilość nasienia dostała się do pochwy a były to dni płodne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 23, 2020 Ja używam aplikacji Flo i właśnie pokazała mi ze mam owulacje lecz ufać do 100% nie można takim aplikacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 23, 2020 Możesz wypróbować test owulacyjny ze śliny Afrodyta, bardzo dokładnie pokazuje kiedy masz dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 24, 2020 Raczej nikłe szanse, ale nie można wykluczyć możliwości ciąży. Najlepiej kup jakiś monitor płodności i sprawdzaj, kiedy masz owulację. Ostatnio znalazłam fajny termometr owulacyjny mySense z apka na smartfona, myślę, że by sięnadał w twoim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach