Igaaaa 0 Napisano Listopad 22, 2020 Witam Byly nagle po pol roku odblokowal mnie na facebooku. Jak to rozumiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Listopad 22, 2020 1 minutę temu, Igaaaa napisał: Witam Byly nagle po pol roku odblokowal mnie na facebooku. Jak to rozumiec? Ze juz cie tylko wspomina z nostalgia, nie zywi do ciebie urazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igaaaa 0 Napisano Listopad 22, 2020 2 minuty temu, Lolka1975 napisał: Ze juz cie tylko wspomina z nostalgia, nie zywi do ciebie urazy... Ale to on ze mna zerwal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Listopad 22, 2020 No i juz cie traktuje jak znajoma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 247 Napisano Grudzień 27, 2020 A może nie ma nic przeciwko kontaktowi z Tobą? Ja odblokowałęm tez jakiś czas temu koleżankę. Mam ja gdzieś, ale to niesprawiedliwe, że zerwała ze mną kontakt, bo spotkać się chciałem na kawę, to już wróg, gdyż nie jest wolna. Odblokowałęm, bo nie mam nic przeciwko temu że jak byu zachowywała się normalnie jak kiedyś to nei skreślam na amen. Ale jak nei to nie. Nei złożyłem życzeń ani nei odzywam się. Tylko odblokowałem. Ta czynność oznacza "nie nienawidzę Cię, nie jestem aż tak okrutny, żeby trzymać Cię na liście zablokowanych" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igaaaa 0 Napisano Grudzień 31, 2020 Dnia 27.12.2020 o 01:33, Mariusz4 napisał: A może nie ma nic przeciwko kontaktowi z Tobą? Ja odblokowałęm tez jakiś czas temu koleżankę. Mam ja gdzieś, ale to niesprawiedliwe, że zerwała ze mną kontakt, bo spotkać się chciałem na kawę, to już wróg, gdyż nie jest wolna. Odblokowałęm, bo nie mam nic przeciwko temu że jak byu zachowywała się normalnie jak kiedyś to nei skreślam na amen. Ale jak nei to nie. Nei złożyłem życzeń ani nei odzywam się. Tylko odblokowałem. Ta czynność oznacza "nie nienawidzę Cię, nie jestem aż tak okrutny, żeby trzymać Cię na liście zablokowanych" Tylko ze sie nie odzywa moze czeka az ja to zrobie. W ogole cale jego zachowanie odkad ze mna zerwal jest sprzeczne. Nic z tego nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 247 Napisano Grudzień 31, 2020 2 godziny temu, Igaaaa napisał: Tylko ze sie nie odzywa moze czeka az ja to zrobie. W ogole cale jego zachowanie odkad ze mna zerwal jest sprzeczne. Nic z tego nie rozumiem. Oj,niebezpiecznie jest sie odzywać do osoby, która zerwała kontakt. To znów wróci. Lepiej nie, ale zawsze możesz spróbować. W końcu próbuje ten komu zależy. Ja zawsze próbowałem aż mnie miały dosyć i byłem pewny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 2 godziny temu, Igaaaa napisał: Tylko ze sie nie odzywa moze czeka az ja to zrobie. Zablokuj go jak radzi Naomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Grudzień 31, 2020 Żadne zablokuj. Napisz mu co o nim myślisz i wtedy zablokuj.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach