Skb 862 Napisano Grudzień 7, 2020 1 minutę temu, pari napisał: Ty mieszkasz w górach a ja prawie nad morzem W górach nie, ale góry widzę z okna w pracy. Nad morzem? Ale świetnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 7, 2020 1 minutę temu, Skb napisał: W górach nie, ale góry widzę z okna w pracy. Nad morzem? Ale świetnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 7, 2020 Przed chwilą, pari napisał: Kolejny rok mogę sobie pomarzyć o wakacjach nad Bałtykiem. Plaża, piasek, fale, szum morza... Kurczę zapomniałem jak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 7, 2020 5 minut temu, Skb napisał: Kolejny rok mogę sobie pomarzyć o wakacjach nad Bałtykiem. Plaża, piasek, fale, szum morza... Kurczę zapomniałem jak to wygląda. Lubię nasze morze i jak tylko mam możliwość to chętnie jadę, choćby na 1 dzień. Kiedyś w Świeradowie- Zdroju byłam 2 miesiące na wakacjach Moje pierwsze zetkniecie się z górami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 862 Napisano Grudzień 7, 2020 Przed chwilą, pari napisał: Lubię nasze morze i jak tylko mam możliwość to chętnie jadę, choćby na 1 dzień. Kiedyś w Świeradowie- Zdroju byłam 2 miesiące na wakacjach Moje pierwsze zetkniecie się z górami. Lubię Karkonosze... Ale zdecydowanie bardziej Karpaty... Pierwszy kontakt z Bałtykiem to było wielkie waałłuuu... Dla porównania - Adriatyk nie zrobił na mnie większego wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach