Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluewatermelon2137

Romans z niania (pomocy)

Polecane posty

Hej, dwa tygodnie temu wraz z zona zdecydowalismy sie zatrudnic mloda (i przyznam ze dosc seksowna nianie) do opieki nad naszym dwuletnim synkiem, bo nie mamy czasu opiekowac sie nasza pociecha w dni robocze. Ja pracuje na home office od 8 do 16 i nie moge odejsc od komputera na dluzsza chwile, a zona jest pielegniarka, a jak wiecie w sluzbie zdrowia sie teraz nie przelewa i zdarzaja sie dni, gdzie do domu przychodzi po 14-15 godzinach pracy, ale przejdzmy do sedna. Juz jakis tydzien temu zauwazylem, ze cos jest nie tak. Jej ubior przypominal raczej wyjscie na randke z chlopakiem niz przyjscie do opieki nad dzieckiem. Kilka godzin po rozpoczeciu swojej pracy weszla do mojego pokoju podczas gdy mialem przerwe i zaczela sie do mnie dobierac i tutaj niestety popelnilem blad. Wcale sie jej nie opieralem i miedzy nami doszlo do stosunku, od tamtego czasu nasza relacja zmienila sie o 180 stopni, ta dziewczyna ze zwyklej niani zamienila sie w moja kochanke. Z biegiem czasu musze powiedziec, ze zaczynam czuc do niej cos wiecej. Niestety, ale mam dwuletnie dziecko i rozwod nie wchodzi w gre, nie moge zniszczyc dziecinstwa mlodemu, bo wiem, ze gdy dorosnie to mnie znienawidzi. Prosze was o pomoc, jak moge zachowac ten romans w tajemnicy na dluzsza mete? Chce po prostu miec je obie, nie chce wybierac miedzy nimi.

Zależy jakie masz relacje z żoną. Raczej jedna mała zdrada nie zrobi problemu, gorzej jak będziesz ją oszukiwał miesiącami czy nawet latami... Jak dla mnie, to powinieneś czasami się rozerwać i dać upust emocją z tą twoją nianią 😄 Wyjdzie ci na dobre. Żona niech się zajmuje szpitalem i nie musi o niczym wiedzieć.

Robisz głupotę życia 😉 wiesz mój mąż też chciał nas obie , kłamstwo ma krótkie nogi i wyjdzie to na jaw prędzej czy później. Nie krzywdź żony , lepiej będzie jak od niej odejdziesz i będziesz z kochanką mógł mieć z nią chwilę jakie chcesz. Krzywdzisz siebie czyli swoje sumienie na początku fajnie ci się wyrwać od monotonii i ponieść fantazji , ale pomysł jak ty byś się czuł na miejscu swojej żony. Rozwód nie wchodzi w grę? Czemu ?? To wolisz pokazywać swojemu synkowi że tak ma traktować swoją przyszłą rodzinę? Dziecko nigdy nie jest przeszkoda jak chcesz rozpocząć nowe życie bo zawsze będzie miało tatę i mamę. 

Większego egoisty kur** nie widziałam. W każdym zdaniu ja, ja, ja i nigdzie nie ma nawet momentu refleksji jak czuje się żona. Dla mnie jesteś śmieciem ludzkim, który zostanie prędzej czy później zweryfikowany przez życie i zostaniesz wrzucony do odpowiedniego kubła. Młodsza, ładniejsza kochanka znajdzie sobie w końcu młodszy, lepszy model, a Ty zostaniesz sam, smutny i samotny. Tego osobiście z całego serca życzę 🙂

4 minuty temu, gabrysia.szafraniec napisał:

Większego egoisty kur** nie widziałam

Oto jestem. 😌