BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 27, 2020 4 minuty temu, taki obraz wasz napisał: Dlaczego miałaby nie pasić? Jestem człowiekiem empatycznym, ale jeżeli mam cokolwiek udowadniać, to z ludźmi, z którymi miałbym możliwość się wykazać. Ale co my jakiś gorszy sort bo nie rozumiem? Albo jesteś zabawny albo nie. Przecież to widać po wpisach kto ma poczucie humoru a kto jest sztywny jak widły w gnoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Ale co my jakiś gorszy sort bo nie rozumiem? Albo jesteś zabawny albo nie. Przecież to widać po wpisach kto ma poczucie humoru a kto jest sztywny jak widły w gnoju. Czy ja mówię coś o tobie? Czytaj ze zrozumieniem wszystkie wpisy zanim się do czegoś odniesiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 27, 2020 O matko...dobra papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Listopad 27, 2020 3 godziny temu, Onkosfera napisał: Trzeba być widocznie pogodnym, życzliwym i z poczuciem humoru. Taka lokomotywa, jeśli wiecie o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach