Juliia 0 Napisano Listopad 27, 2020 Hej, poznałam niedawno chłopaka rozmowa się kleiła i przede wszystkim mieliśmy podobne zainteresowania oraz podejście do życia :) Odpisywaliśmy sobie na wiadomości po prostu jak mieliśmy wolną chwilę, bez tego "wiszenia na telefonie". Parę razy zapytał kiedy wrócę do rodzinnego miasta, bo chce się spotkać i poznać mnie lepiej, przyjechałam i co? Popisaliśmy 2 dni i zapadł się pod ziemie, o co tutaj chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Listopad 27, 2020 To jakiś żart czy jesteście z gimnazju Albo może już poznał innego i chce być uczciwy. Może spróbuj sama się odezwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolM89 8 Napisano Listopad 28, 2020 5 godzin temu, Juliia napisał: Hej, poznałam niedawno chłopaka rozmowa się kleiła i przede wszystkim mieliśmy podobne zainteresowania oraz podejście do życia Odpisywaliśmy sobie na wiadomości po prostu jak mieliśmy wolną chwilę, bez tego "wiszenia na telefonie". Parę razy zapytał kiedy wrócę do rodzinnego miasta, bo chce się spotkać i poznać mnie lepiej, przyjechałam i co? Popisaliśmy 2 dni i zapadł się pod ziemie, o co tutaj chodzi? Może coś się mu stało. Lub inną już poznał dziewczynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka92 771 Napisano Listopad 28, 2020 Pewnie juz poznał inną, teraz w czasach wielu portali społecznościowych i randkowych gdzie aż roi sie od ładnych dziewczyn, to żaden problem...ile macie lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach