naaatuskaaa 0 Napisano Listopad 27, 2020 2 tygodnie temu uprawiałam sex bez zabezpieczenia krwawienia dostałam dzień wcześniej jednak byl bez skrzepów dziś zrobiłam test czyli dokładnie 13 dni po odbytym stosunku czy jest możliwość ze jestem w ciąży ? Mam brak apetytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naaatuskaaa 0 Napisano Listopad 27, 2020 36 minut temu, naaatuskaaa napisał: 2 tygodnie temu uprawiałam sex bez zabezpieczenia krwawienia dostałam dzień wczesniej niż zawsze wcześniej jednak bylo bez skrzepów dziś zrobiłam test czyli dokładnie 13 dni po odbytym stosunku czy jest możliwość ze jestem w ciąży ? Mam brak apetytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Listopad 28, 2020 I jaki ten test wyszedł? Test robi się w dzień spodziewanej miesiączki. Generalnie jak się uprawia seks bez zabezpieczenia, to zawsze jest możliwość ciąży. Jeśli nie chcesz dziecka, to najlepiej zabezpieczaj się mechanicznie, ja np. korzystam z diafragmy caya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 29, 2020 To zależy wszystko kiedy masz owulację. Trzeba obserwować śluz, sprawdzać temperaturę, zapisywać. Ja sobie to wszystko kontroluję na termometrze owulacyjnym, który jest połączony z aplikacja w smartfonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 30, 2020 Zrób betę z krwi to się wyjaśni. Ja musiałam podczas starań regularnie monitorować płodność by zaskoczyć, ale z cyclotesterem się udało w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Grudzień 7, 2020 Najlepiej zrobić test, polecam też monitorować cykl np z testerem ze śliny Afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Grudzień 11, 2020 Tak naprawdę jest zawsze możliwość, a bez dokładnego opisu sytuacji i czy masz regularne miesiączki to ciężko stwierdzić. Na ten czas polecam Cyclotest MyWay byś mogła kontrolować płodność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach