Magdalenka123 8 Napisano Listopad 30, 2020 Witam. Tabletki antykoncepcyjne biorę już 6lat. Czasami zdarzało się że nie dostalawam krwawienia z odstawienia ale teraz taka sytuacja jest już 3 miesiąc z rzędu. Jak nie dostałam krwawienia drugi raz to zrobiłam test ciążowy. Wyszło negatywnie. Czyli trzeci miesiąc z rzędu nie dostałam krwawienia. Mimo wszystko rozpoczęłam kolejne opakowanie, teraz jestem w ostatnim tygodniu brania tabletek i od wczoraj zauważyłam u siebie lekkie brązowe plemienia na bieliźnie. Czym może być to spowodowane? Dodam że mam małą nadżerkę od 6lat po ciąży. Cytologie robiłam dwa lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Listopad 30, 2020 5 minut temu, Magdalenka123 napisał: Co może oznaczać brak krwawienia 3 miesiąc z rzędu? Może oznaczać, że warto się skonsultować z ginekologiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalenka123 8 Napisano Listopad 30, 2020 3 minuty temu, Nenesh napisał: Może oznaczać, że warto się skonsultować z ginekologiem... Tak wiem. Mój ginekolog aktualnie jest na urlopie do środy. Wtedy będę się z nim kontaktować ale na wizytę też pewnie poczekam kilka dni. Pytam na forum z czystego zamartwienia się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella_again 1537 Napisano Listopad 30, 2020 Może powtórzysz test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalenka123 8 Napisano Listopad 30, 2020 Ciąża nie byłaby dla mnie tragedią. Planowaliśmy ciążę ale wiadomo jak to jest z planowaniem... zawsze coś wypadnie i się ciągle to przekłada. Może faktycznie zrobię drugi test. Jednak czuje się normalnie jak zawsze. Żadnych objawów nie mam które mogłyby być związane z ciążą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Listopad 30, 2020 Może trzeba będzie zmienić tabletki, no chyba że ostatecznie zdecydujecie się na dziecko, to odstawienie, ale warto po odstawieniu kontrolować cykl na jakimś testerze, ja monitorowałam na testerze ze śliny, taki mini mokroskopek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Grudzień 7, 2020 Sądzę, że warto powtórzyć test, polecam też monitorować cykl np z cyclotestem MyWay, poczytaj na cyclotestpolska . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Grudzień 11, 2020 Warto zasięgnąć wiedzy na portalu Naturalna_Płodność, ja tam często coś ciekawego wyczytam, sprawdzone informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach