Qba323 0 Napisano Grudzień 2, 2020 Siema mam takie pytanie bo może ktoś ogarnia dzisiejsze przepisy Mam samochód bez żadnych papierów wyrejestrowany sprowadzony z niemiec na cześci , do jazdy dla zabawy i teraz pytanie czy takim autem mogę jeździć po drogach GMINNYCH NIE PUBLICZNYCH wewnętrznych znaczy czy jak by policja najechała czy ukarali by mnie za jazde autem nie zarejestrowanym bez tablic i bez kompletnie żadnych papierów Ta droga to droga polna żwirowa droga do dojazdu dla rolników na pola Ogarnia ktoś przepisy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 2, 2020 9 minut temu, Qba323 napisał: czy takim autem mogę jeździć po drogach GMINNYCH NIE PUBLICZNYCH wewnętrznych Nie możesz. Nie możesz w ogóle go legalnie mieć. Jeśli trafi się służbista to będzie Cię to kosztować sporo. To powinno być zezłomowane w stacji demontażu. Nie masz prawa ani robić tego sam ani trzymać takiego gruza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach