ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 A ta którą kocham niestety nie rokuje i co raz bardziej działa mi na nerwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 Zrób jakiejs dzieciaka to ci ze łba wywietrzeją fantazje jak poczujesz smrod bombelka na co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 1 minutę temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Zrób jakiejs dzieciaka to ci ze łba wywietrzeją fantazje jak poczujesz smrod bombelka na co dzień. Świetne rozwiązanie na moje problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Grudzień 3, 2020 Lubisz cierpieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 3 minuty temu, ImTheOne napisał: Świetne rozwiązanie na moje problemy Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antak 114 Napisano Grudzień 3, 2020 czemu nie rokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 4 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał: Lubisz cierpieć? Cierpię na własną odpowiedzialność niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 (edytowany) Niedługo pewnie zaciąży a on będzie się upierał ze to jego bo wzrokiem zapłodnił w robocie. Edytowano Grudzień 3, 2020 przez BrutalnaBoniBlu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Bo wyszła za mąż i nie chce się rozwieść. Obawiam się, że nie umie sie postawić. Robi rzeczy wbrew sobie. Ale to nie mój problem tylko mi się za to obrywa, raz jest milusio a za chwilę wróg. Kto by to wytrzymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 2 minuty temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Niedługo pewnie zaciąży a on będzie się upierał ze to jego bo wzrokiem zapłodnił w robocie. ... mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 3 minuty temu, ImTheOne napisał: ... mnie to obchodzi To na chooj płaczesz znowu? Daj jej żyć skoro nie masz jaj jelopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: To na chooj płaczesz znowu? Daj jej żyć skoro nie masz jaj jelopie. Spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 Przed chwilą, ImTheOne napisał: Spadaj Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 3, 2020 Zrobiłem co trzeba więc mi nie pieprz o braku jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 5 minut temu, ImTheOne napisał: Zrobiłem co trzeba więc mi nie pieprz o braku jaj Co zrobiłes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antak 114 Napisano Grudzień 3, 2020 31 minut temu, ImTheOne napisał: Obawiam się, że nie umie sie postawić. Robi rzeczy wbrew sobie. Ale to nie mój problem tylko mi się za to obrywa, raz jest milusio a za chwilę wróg. Kto by to wytrzymał Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LenaN 128 Napisano Grudzień 4, 2020 8 godzin temu, ImTheOne napisał: A ta którą kocham niestety nie rokuje i co raz bardziej działa mi na nerwy.. Działa ci na nerwy bo nie jest taka jak byś chciał i dobrze myślę że bym się z nią zaprzyjaźniła lubię takie kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach