BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 4, 2020 na wiertarek i dentysta twij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 2 minuty temu, Electra napisał: Ona uszkodzi Ci zęby tak, że trafisz do dentysty. Ty kopnij Naomi tak, że nie będzie przesiadywać z przegrywami. Dwie pieczenie na jednym ogniu. Zbijajcie się same. Nie robię za sekundanta ojej nie opuszczaj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, naomi.quinn napisał: Nie biorę udziału w bójkach w przeciwieństwie do was wywłoki. Pewnie jesteście na bakier z prawem. a było..wtedy mialam faceta prawnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, naomi.quinn napisał: na bakier z prawem Wolę z prawem niż jak Ty z rozumem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 4, 2020 Tera czas na psychiatrę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 4, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Tera czas na psychiatrę Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Tera czas na psychiatrę Ja na kozetkę, Ty w kaftan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, Electra napisał: Ja na kozetkę, Ty w kaftan. A po comi kaftan nie jestem niebezpieczny hannibal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 4 minuty temu, naomi.quinn napisał: A gdzie tu jest rozum w podrywaniu dentysty? dobrały się 2 idi.otki Electra nie podrwa dentysty, a do niej piszesz. Gdzie tu rozum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 5 minut temu, naomi.quinn napisał: A gdzie tu jest rozum w podrywaniu dentysty? dobrały się 2 idi.otki A dlaczego nie dentyste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 1 minutę temu, naomi.quinn napisał: Ale tobie kibicuje. Rozum macie w dziurze. Jestes przeciwniczką wychodzenia z inicjatywą w podrywie, czy problem tkwi w zawodzie, jaki ten pan wykonuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 4, 2020 Bestia się budzibędzie gryzła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 2 minuty temu, naomi.quinn napisał: Jestem przeciwniczką wykorzystywania wizyty u lekarza dla podrywu. Ale rób sobie co chcesz, takie kre.tynki jak ty są niereformowalne. a np. wizyty u mechanika albo w serwisie komputerowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 5 minut temu, naomi.quinn napisał: Jestem przeciwniczką wykorzystywania wizyty u lekarza dla podrywu. Ale rób sobie co chcesz, takie kre.tynki jak ty są niereformowalne. Dlaczego jestes przeciwna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 2 minuty temu, naomi.quinn napisał: Wszędzie tak chodzisz na podryw? Pewnie jesteś postrachem wszystkich lekarzy i fachowców wszelkiej maści Żegnam. Nie no spokojnieeeee, podrywam głównie przez neta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 (edytowany) 6 minut temu, naomi.quinn napisał: BO FACET CHCE CI LECZYĆ ZĘBY A TY GO STAWIASZ W KŁOPOTLIWEJ SYTUACJI. I ODWAL SIE JUZ ODE MNIE. w sumie on moze zająć się moimi zębami, a ja pomiętosić jego jajka jako kulki antystresowe.. choc do tej pory nnie stawiałam go tak jak mówisz Edytowano Grudzień 4, 2020 przez pigmalionija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 4, 2020 4 godziny temu, pigmalionija napisał: pomysła tego z Diorem? dzięki Raczej zainwestuj w dobry płyn do płukania jamy ustnej, a nie w DioraOn przecież pachy ci nie będzie wąchał, tylko jamę ustną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 4, 2020 4 godziny temu, pigmalionija napisał: Nie latam za, tylko do nie zakolegujemy sie przez to, że ja dbam o zęby To przestań o nie dbać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 4, 2020 9 godzin temu, Dr. Who napisał: To przestań o nie dbać Tylko po to, żeby zakolegować się z naomi? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach