Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmol91

czy to nie jest dziwne że...?

Polecane posty

Mam 29lat i przyznam szczerze ze lubie kobiety starsze po 30stce badzi 40lat 🙂 czy to jest dziwne cos złego? Bo chyba wydaje mi sie ze w dzieisjeszych czasach to nie jest nic sensacyjnego i chyba sa kobiety w wieku 30paru lat badz i po 40 ktore lubie młodszych facetów. Oczywiscie tez lubie rowniesniczki kobiety w wieku 27-30lat 😉 ale nie wiem czemu kreca mnie kobiety starsze i wydaje mi sie ze sa bardziej atrakcyjne sexy no i mądre konkretne wiedza czego chcca potrafia się zachować. Jak o tym sądzicie? Czy moze któras tutaj się wypowie na ten temat?

29 minut temu, agent of Asgard napisał:

Kobieta po 30 to w zasadzie Twoja rówieśnica. 😈 Bo ja wiem, czy zawsze starszy znaczy mądrzejszy? Niekoniecznie.

no tak zgadzam się, owszem nie zawsze jest tak ze starszy znaczy madrzejszy ale ja sie wyrazilem swoja opinie co mysle o kobietach po 30stce 😉 

W sumie o tyle starsze to chyba nic nadzwyczajnego , jak byś wolał 20 lat starsze to by było już jak dla mnie trochę dziwne a tak to wszystko moim zdaniem ok 😉

17 godzin temu, Elciaa29 napisał:

W sumie o tyle starsze to chyba nic nadzwyczajnego , jak byś wolał 20 lat starsze to by było już jak dla mnie trochę dziwne a tak to wszystko moim zdaniem ok 😉

Mówie ze lubie też równieśniczki 26-30lat jak i starsze. Nie no az tak za daleko to nie. 15lat to juz przesada ale mysle ze 7-8-10 11to jeszcze moze być 😉 

46 minut temu, kosmol91 napisał:

Mówie ze lubie też równieśniczki 26-30lat jak i starsze. Nie no az tak za daleko to nie. 15lat to juz przesada ale mysle ze 7-8-10 11to jeszcze moze być 😉 

No to raczej dziwne to nie jest , normalne bym powiedziała 😉

19 godzin temu, agent of Asgard napisał:

Kobieta po 30 to w zasadzie Twoja rówieśnica. 😈 Bo ja wiem, czy zawsze starszy znaczy mądrzejszy? Niekoniecznie.

🙃👋

Życiowo może być. Lecz nie musi...

Loteria 🏴☠️😝

1 godzinę temu, Elciaa29 napisał:

No to raczej dziwne to nie jest , normalne bym powiedziała 😉

no to spoko 😉 a jak Ty sie masz ? 

1 godzinę temu, kosmol91 napisał:

no to spoko 😉 a jak Ty sie masz ? 

A dzięki nawet trochę lepiej niż ostatnio 🙂

14 godzin temu, Elciaa29 napisał:

A dzięki nawet trochę lepiej niż ostatnio 🙂

No to fajnie 😉  ze lepiej jest, a u mnie tez nie co lepiej chodz bez szału i intesywnie u mnie szybko czas mi leci. 

10 minut temu, kosmol91 napisał:

No to fajnie 😉  ze lepiej jest, a u mnie tez nie co lepiej chodz bez szału i intesywnie u mnie szybko czas mi leci. 

Ten rok to w ogóle zleciał nie wiadomo kiedy 😉

2 godziny temu, Elciaa29 napisał:

Ten rok to w ogóle zleciał nie wiadomo kiedy 😉

No zgadza sie szybko, ale czas leci szybko jak się ma zajecia robote itp. A mozesz mi powiedziec to Ty masz 29lat tez ? 🙂  a tak co do tematu chyba sa kobiety w wieku 35-40lat ktore lubia młodszych ... 😉 

1 minutę temu, kosmol91 napisał:

No zgadza sie szybko, ale czas leci szybko jak się ma zajecia robote itp. A mozesz mi powiedziec to Ty masz 29lat tez ? 🙂  a tak co do tematu chyba sa kobiety w wieku 35-40lat ktore lubia młodszych ... 😉 

Ja niedawno 30 skończyłam , 29 mam w nicku bo jak zakładałam tu konto tyle miałam , napewno jakieś są , ostatnio temat był o tym czy kobiety wolą starszych czy młodszych i dużo osób tam się wypowiedziało.

15 minut temu, Elciaa29 napisał:

Ja niedawno 30 skończyłam , 29 mam w nicku bo jak zakładałam tu konto tyle miałam , napewno jakieś są , ostatnio temat był o tym czy kobiety wolą starszych czy młodszych i dużo osób tam się wypowiedziało.

No to jakich wola kobiety facetów? Bo gdzies z filmiku sie wypowiadały takie dwie Panie ze młodszych 😉 , a Ty jakich wolisz jesli mozesz powiedziec ? 😉  przepraszam że to powiem i w kazdym razie Ciebie tez mozna zaliczyc już do kobiet tej grupy 😉 

W każdym razie drogie Panie jesli jestescie w wieku 30-40 lat badz i po 40stce nie czujcie sie źle staro 😉 bo mysle ze taki okres wiekowy jest dla was wspaniały 😉  dzisiejszych czasach uwazam ze kobiety po 30stce sa bardziej atrakcyjne sexy ladniejsze niz w wieku 20 22 25lat. 

26 minut temu, kosmol91 napisał:

No to jakich wola kobiety facetów? Bo gdzies z filmiku sie wypowiadały takie dwie Panie ze młodszych 😉 , a Ty jakich wolisz jesli mozesz powiedziec ? 😉  przepraszam że to powiem i w kazdym razie Ciebie tez mozna zaliczyc już do kobiet tej grupy 😉 

Z wypowiedzi wynikało że do skończenia około 30 lat kobiety raczej nie wybierają młodszych , później z czasem już prędzej . A ja zawsze miałam starszych partnerów , niewiele bo 3 do 5 lat starszych , w każdym razie na tą chwilę jak był by niewiele młodszy to mogła bym się zastanowić 😉

24 minuty temu, Elciaa29 napisał:

Z wypowiedzi wynikało że do skończenia około 30 lat kobiety raczej nie wybierają młodszych , później z czasem już prędzej . A ja zawsze miałam starszych partnerów , niewiele bo 3 do 5 lat starszych , w każdym razie na tą chwilę jak był by niewiele młodszy to mogła bym się zastanowić 😉

No to dobrze 😉  w kazdym razie chyba nie duzo młodszy jestem od Ciebie 😉  no chyba to jest prawda że kobiety do 30 raczej wola rowniesników lub starszych a po 30stce bardziej młodszych 😉 

5 minut temu, P r z e m napisał:

ja jestem tylko rok młodszy

Wiem Przemysław 🙂

2 minuty temu, kosmol91 napisał:

No to dobrze 😉  w kazdym razie chyba nie duzo młodszy jestem od Ciebie 😉  no chyba to jest prawda że kobiety do 30 raczej wola rowniesników lub starszych a po 30stce bardziej młodszych 😉 

Tak bo te przed 30 z chłopakiem młodszym od siebie mogła by nie mieć wspólnych tematów 😉

1 minutę temu, P r z e m napisał:

a jakie może mieć wspólne tematy kobieta i mężczyzna oprócz seksu?

Nie wiem czy żartujesz teraz czy mówisz poważnie , a zainteresowania , światopogląd itd ?

35 minut temu, P r z e m napisał:

wybacz nigdy nie byłem w związku i nie wiedziałem

Nie tylko w związku ale też znajomi bądź kolega z koleżanką jakieś tematy muszą mieć 😉

Widze ze dyskusja się rozkręciła 😉 no wlasnie tez kolega z kolezanka musza mieć jakieś wspolne tematy 😉 nie tylko o seksie 😉  a tak nie wiem czemu mnie kreca kobiety starsze ale rowniesniczki tez lubie 😉 

19 minut temu, Elciaa29 napisał:

Czyli mentalnie jesteś pare lat starszy 😉

a czemu tak uwazasz 😉 ?

Przed chwilą, kosmol91 napisał:

a czemu tak uwazasz 😉 ?

No jeżeli lepiej się dogadujesz z kobietami starszymi od siebie to na to wychodzi 😉

1 minutę temu, Elciaa29 napisał:

No jeżeli lepiej się dogadujesz z kobietami starszymi od siebie to na to wychodzi 😉

ale to chyba dobrze? Wedlug mnie dlaczego jesli takiego facetowi młodemu ok 30lat podoba mu się kobieta starsza np 35lat czy nawet i 40lat to ma ja nie podrywać nie zagadywać.

1 godzinę temu, kosmol91 napisał:

ale to chyba dobrze? Wedlug mnie dlaczego jesli takiego facetowi młodemu ok 30lat podoba mu się kobieta starsza np 35lat czy nawet i 40lat to ma ja nie podrywać nie zagadywać.

Dobrze , ja nie powiedziałam że źle 🙂

19 godzin temu, Elciaa29 napisał:

Dobrze , ja nie powiedziałam że źle 🙂

nie no spoko 😉 nie uwazam ze tak myslisz. Powiedziałas tylko co uwazasz  😉  w kazdym razie nie czujcie sie kobiety w takim wieku po 30stce staro czy 40lat bo to dobry wiek dla was 😉