Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kpagbkihfds33568

Pomocyyy

Polecane posty

Witam mam 15 lat i tydzien temu uprawiałam stosunek przerywany, nie doszedł we mnie, zrobiliśmy godzinna przerwę i znowu minął tydzien i powinnam mieć okres i mi się spóźnia możliwe ze ze stresu? Pomóżcie! Powiedziałam o tym mamie wiem ze bezmyślna jestem i z chłopakiem źle zrobiliśmy....

Stosunek przerwany nie jest dobrą metodą antykoncepcji , jeśli nie jesteś pewna zrób test a ja polecam zabezpieczyć się np wkładką silikonową Diafragma Caya, jest niewyczuwalna 

jesteś dziewicą? a stosunek przerywany? coś tu nie gra. Jeśli masz zamiar uprawiać/ uprawiasz stosunek dopochwowy to kup dobie wkładkę dopochwową caya, można używać z żelem plemnikobójczym

Dnia 5.12.2020 o 09:20, Kpagbkihfds33568 napisał:

Witam mam 15 lat i tydzien temu uprawiałam stosunek przerywany, nie doszedł we mnie, zrobiliśmy godzinna przerwę i znowu minął tydzien i powinnam mieć okres i mi się spóźnia możliwe ze ze stresu? Pomóżcie! Powiedziałam o tym mamie wiem ze bezmyślna jestem i z chłopakiem źle zrobiliśmy....

godzinę przerwy ha ha 😄 a chociaż umył sprzęt jak wszedł w ciebie drugi raz?

Dnia 5.12.2020 o 09:20, Kpagbkihfds33568 napisał:

Jestem jeszcze dziewica, mega się boje bo jestem za młoda i chce skończyć technikum... 

no to chyba już nie jesteś dziewicą jak był stosunek? 🤣

Zabezpieczenie mechaniczne wspomagaj obserwacją cyklu, proponuję cyclotester